Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strawbelka czekam na @, myślę że przyjdzie około 20 marca. Od 3 dc startuję z GonalemWitajkiedy zaczynasz krotki protokol i jakie masz leki?
Ja tez pierwszy raz podchodze do IMSI, teraz czekam na @ i tez ruszam z krotkim protokolem.
A ja bym wkoncu chciala zeby aczelo mnie troche mdlićwiem ze to nic przyjemnego, ale tak to bym chyba myslala ze wszystko idzie prawidlowo a tak to czekanie to za tydzien na usg mnie wykancza, ciagle tylko sie zastanawiam czy to nie biochemiczna , nie po zamaciczna itp
![]()
Martka: coś więcej to 6 lat starań o drugie dziecko, 3 pozamaciczne i 1 biochemiczna. Czyli czynnik jajowodowy. Załapałam się w ostatnim momencie na dofinansowanie. Mam nadzieję że do końca czerwca się uda.kasia_basia witaj, szkoda, że ja przed pierwszym podejściem tutaj nie trafiłam, byłabym bardziej "obryta"
to forum , to kopalnie wiedzy, korzystaj ile wlezie
napisz coś więcej o sobie![]()
Wiem , wiem widzialam nie jedna w ciazy ktora miala takie "przyjemnosci" i bardzo im wtedy wspolczulamMartini jeszcze wszystko przed toba. Ja ja w 6 tyg wracalam z kliniki z wizyty (a mam ok80km) to juz mi nawet zolci zabraklo do zwracania. Myslalam ze mi zoladek wyrwie. Wiec wierz mi ze nie masz za czym tesknic.
Oo prawie ten sam zestaw co u mnieNajki - biorę co na forum wyczytałamFemibion, D3, Q10, Magnez B6, czasem jakas witaminkę C jeszcze bo ja ciagle choruje wiec tak na wzmocnienie
mezowi podsuwam Androvit, kwas foliowy, D3 i magnez. A jaka masz wadę macicy?
Nigdy nie łykałam takich ilości..I też się zastanawiam, czy np. jedno z drugim łączyć można

marzena w Invikcie 11 dni. W Centrum Zdrowia Mama i Ja (gdzie zamierzam robić) 14 dni.Dziewczyny ile czekalyscie na wynik chlamydii z wymazu?
Najki, ja to się zawsze zastanawiałam, czy czasami w nocy nie świecę od tych wszystkich leków![]()