Ej coś w tym jest!Anika,nie swiecisz to sie inaczej u nas objawia,spojrz na wczorajsza dyskusje,![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ej coś w tym jest!Anika,nie swiecisz to sie inaczej u nas objawia,spojrz na wczorajsza dyskusje,![]()
Moniusia kciuki zaciśnięte z sekciarska mocą!
Anika, aNN-guru wariatki :-*
Ja proponuję o Szczecin po drodze zachaczyc.
Nie łykam nic. To źle ?
Taa normalna. :-) Ja Ciebie proszę. Do normalności to mi daleko. GuruNie lykaj,chociaz jedna normalna sie tutaj uchowa![]()

Nie mogła. Niestety.Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze mija sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Martka: coś więcej to 6 lat starań o drugie dziecko, 3 pozamaciczne i 1 biochemiczna. Czyli czynnik jajowodowy. Załapałam się w ostatnim momencie na dofinansowanie. Mam nadzieję że do końca czerwca się uda.
Nie mogła. Niestety.
Cytując mojego doktora nie wierzymy naturze, ona nie działa :-)
Bardzo możliwe. Tylko liany mogłyby chociaż być to zabawa by była. A tak tylko du** o kaktusyMoże i tak. To jest jakieś brutalne prawo dżungli czy co.
Dziewczyny dzisiaj mnie cos ponioslo. My tu sie tyle staramy, walczymy chocby o jedna dzidzie, tyle czlowiek lez wyleje po niepowodzeniach i trudach jakie musimy przejsc a tu dowiaduje sie ze moja sasiadka jest z 7 dzieckiem w ciazy. Czy natura nie mogla nas jakos rowno podzielic?????
Heheh ja tak mam troche na slodkieMartini wiem jak to jest.Ja od pierwszych dni po transferze nie moglam zagladac do lodowki bo mnie mdlilo a potem dopiero sie zaczelo...
Co do tarczycy to na pewno w ciazy trzrba beac jod ale jesli bierzesz jakies witaminy to sprawdz sklad bo tam juz przewaznie jest jod w zalecanej dawce.