Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zaczyna ktos 31 marca?
Książki to nie problem. Gorzej z wolnym pokojem :-/Ja tez marze o takim pokoju-biblioteczce tylko ze zanim nazbieram tych ksiazek na ten pokuj to pewnie na emeryturze juz bede.
Stymulacje hormonalna, nie antykiA co Wy rozumiecie przez zaczynanie? Stymulację właściwą czy jak? Bo ja jakos z końcem mca powinnam mieć okres i tez zaczynamna razie sie wyciszam
Moze jakis chinski ten gonal??? Bo on chyba w penie byl.Dopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
To ja taki wolny pokój mam tylko to jest 20m kwadratowych to tych ksiazek troche potrzeba.Książki to nie problem. Gorzej z wolnym pokojem :-/
Ja gonal w penie miałam. Menopur do mieszania z 2 rozpuszczalnikami.Dopalacze kupione .Tylko mnie oszukali hihihi myślałam że to w 1 długopisie będzie a to jakieś cuda tyle szczykawek![]()
Masz cos na "pawia" ?Oh zazdroszczę.To ja taki wolny pokój mam tylko to jest 20m kwadratowych to tych ksiazek troche potrzeba.