MartiniM
Fanka BB :)
A Ty jak sie czujesz ? kiedy masz teraz kolejna wizyte? Podpytuje bo Twoja ciaza jest tylko o tydz starsza wiec mniej wiecej wiem co mnie czeka po Twoich wpisachA ja?dojadę te 70km do Poznania
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty jak sie czujesz ? kiedy masz teraz kolejna wizyte? Podpytuje bo Twoja ciaza jest tylko o tydz starsza wiec mniej wiecej wiem co mnie czeka po Twoich wpisachA ja?dojadę te 70km do Poznania
![]()
Hej, jestem.
Przepraszam, że tak tylko o sobie. Genetyczka w sumie nic nie powiedziała, tylko podała teorię. Powiedziała, że można zrobić NIFTY, ale to w sumie też tylko statystyka. Albo amniopunkcja. Mąż nalega na amnio. Ja się waham. Może zrobię, ale jeszcze nie wiem. Generalnie ja bym nic nie robiła, bo myślę, że jest ok. Ale kłócę się z mężem od kilku dni. Niby (po opisie lekarki) nie taka straszna ta amnio jak ja malują. Ale oczywiście ryzyko jest... Małe, ale jest.
Hess, tez siedzialam kiedys w tym temacie. Cos powaznego?
Hess zadajcie sobie z mezem pytanie czy jak po amino okaze sie ze dzieciatko jest chore, to czy dalej bedziecie chcieli to dzieciatko.Hej, jestem.
Przepraszam, że tak tylko o sobie. Genetyczka w sumie nic nie powiedziała, tylko podała teorię. Powiedziała, że można zrobić NIFTY, ale to w sumie też tylko statystyka. Albo amniopunkcja. Mąż nalega na amnio. Ja się waham. Może zrobię, ale jeszcze nie wiem. Generalnie ja bym nic nie robiła, bo myślę, że jest ok. Ale kłócę się z mężem od kilku dni. Niby (po opisie lekarki) nie taka straszna ta amnio jak ja malują. Ale oczywiście ryzyko jest... Małe, ale jest.
Hess zadajcie sobie z mezem pytanie czy jak po amino okaze sie ze dzieciatko jest chore, to czy dalej bedziecie chcieli to dzieciatko.
Amniopunkcja zawsze niesie ryzyko i mozna stracic ciaze.
Ja mysle jednak ze dzieciatko masz zdrowe bo ten test pappa bardzo czesto wychodzi z ryzykiem, a dzieci rodza sie zdrowe.

Eh.... ja dlatego tego pappa nie robilam. Do tego slyszalam, ze po invitro on zle wychodzi.
Co do ryzyka 1:132. Dla mnie to jest male ryzyko ale dla lekarzy juz nie.
Ja bym robila znajac siebie...