reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Milion stron naprodukowanych dzisiaj przejrzałam i nie ma nic od Moni :dry: Zaczynam się martwić...

Dziewczyny na długim protokole leczące się w PL - pytanko mam.W którym dniu cyklu wszedł wyciszasz (gonapeptyl czy coś) a potem lek do stymulacji (typu menopur)? I po ilu dniach od zastrzyków wypadła punkcja? Musze sobie zaplanować pracę w kwietniu i wolałabym mniej więcej wiedzieć, kiedy muszę załatwić wolne..
Będę wdzieczna :)
Kochana zajrzyj do słownika, bo bodajże Hess opisała długi protokół :) ja nie mam rozpiski w domu i nie pomogę :(

reklama
Może Monia musi poukładać sobie wszystko czego się dziś dowiedziała. Też się martwię :( Ale na pewno się odezwie. Wierzę, że nie podda się tak łatwo

U nas ani mnie ano męża nie ruszają zastrzyki. Z czystej wygody robi mi mąż. W zasadzie to ja bardzo lubię zastrzyki i oddawanie krwi.
Moniusia?????

Taaa czym się upijemy? Menopurem? Gonalem ?

Mnie pani farmaceutka poinformowała, że do 3 msc może być poza lodówka. Jeśli man zamiar później wykorzystać to do lodowy. Tyle tylko żeby nie trzymać na słońcu w goraczce. Gonal w penie poza lodówka.

Któraś z Was pisała dzisiaj o oszczędzaniu się w czasie stymulacji. Mi nikt nie powiedział. Dzisiaj wysprzatalam cały dom, łazi łam prawie 2 h po sklepach i 4 h z kudlaczami na spacerze. Mam się bać o pechole? Przypomnę, że wczoraj wzięłam 2x ovitrelle a jutro pick up.
No musiałam czymś głowę zająć dziś bo mnie strasznie nosi....

Mi kazali się oszczędzać a ja się wcześniej naszalalam ze sprzątaniem. Nie martw się wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i życzę jutro powodzenia i dużo dużo pięknych jajeczek. W końcu to Wielkanoc wiec musisz się postarać:-)
Zmykam spać. Dobranoc dziewczynki:-*

Aaa bo jak mnie zaczal dzisiaj denerwować to tak sobie marzyć zaczęłam. :biggrin2:
Taki przystojny, mądry, miły, grzeczny itp. Tylko nie na koniu :-D
Jak tak piszesz, że nie na koniu to przypomniał mi się film Planeta singli, gdzie właśnie na początku filmu dzieczyna opowiadała, że by chciała księcia na białym koniu :D No i pod koniec filmu właśnie gościu w stroju rycerza i na bialym koniu jedzie do niej :D

Jak tak piszesz, że nie na koniu to przypomniał mi się film Planeta singli, gdzie właśnie na początku filmu dzieczyna opowiadała, że by chciała księcia na białym koniu :D No i pod koniec filmu właśnie gościu w stroju rycerza i na bialym koniu jedzie do niej :D
Ale ha z konia rezygnuje :-) ewentualnie białym samochodem przyjechać może.
Nue no koniec tematu. Mężowie czasem denerwują i się ich wysyła gdzie pieprz rośnie.

reklama
Do góry