Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie to wyglądało tak :Milion stron naprodukowanych dzisiaj przejrzałam i nie ma nic od MoniZaczynam się martwić...
Dziewczyny na długim protokole leczące się w PL - pytanko mam.W którym dniu cyklu wszedł wyciszasz (gonapeptyl czy coś) a potem lek do stymulacji (typu menopur)? I po ilu dniach od zastrzyków wypadła punkcja? Musze sobie zaplanować pracę w kwietniu i wolałabym mniej więcej wiedzieć, kiedy muszę załatwić wolne..
Będę wdzieczna![]()
No nareszcie! Moniusiu nienawidzę tekstu nie mamy się po co spotykać !Zdaje relacje..Ogolnie 3. minuty rozmowy, dr zdziwiony co my tu robimy,ze w maju moglismy sie pojawic.. a z pytaniami to trzeba bylo maila wyslac,bo on na szybkiego nic nie przeanalizuje..
Ale po. kilku zdaniach powiedzial,ze nasienie bylo ladne, ze. cos u mnie jest z receptorami jajnikow.. podloze genetyczne wedlug niego.Kazal zrobic konsultacje u genetyka,kariotypy.
Powiedzial,ze to,ze slaba odpowiedz na stymulacje to moze zrozumiec, choc inne osoby z moimi wynikami maja po 30jajec,wiec tez jest to dziwne. Ale glownie bardzo zle jest to i nie zrozumiale dla niego jest to,ze nic sie nie zapladnia.
I,ze on nie wie,ze naprawde,genetyka u mnie,albo po prostu narazie pech.. Powiedzial,ze to bardzo ciezki przypadek, nie mial takiegoi,ze musi zaglebic sie w ksiazkach,ale to przy kolejnym podejsciu -czwartym olaboga. W czerwcu.. wtedy mowi,ze bedzie siedzial nad stymulacja,ale i tak powtarzal,zeby zaliczyc genetyka, bo mozr byc tak,ze juz nie mamy sie po co spotykac... Troche sie przerazilam tymi slowami,ale jakos mi sie nie wydaje.. licze na pecha,heh..
A zasne? Nie no muszę. Jutro o 4 wstaje.wyluzowana? to idziemy spac(tzn.ja z laptopem a ty z mezem) mojego nigdy prawie nie ma![]()
Zdaje relacje..Ogolnie 3. minuty rozmowy, dr zdziwiony co my tu robimy,ze w maju moglismy sie pojawic.. a z pytaniami to trzeba bylo maila wyslac,bo on na szybkiego nic nie przeanalizuje..
Ale po. kilku zdaniach powiedzial,ze nasienie bylo ladne, ze. cos u mnie jest z receptorami jajnikow.. podloze genetyczne wedlug niego.Kazal zrobic konsultacje u genetyka,kariotypy.
Powiedzial,ze to,ze slaba odpowiedz na stymulacje to moze zrozumiec, choc inne osoby z moimi wynikami maja po 30jajec,wiec tez jest to dziwne. Ale glownie bardzo zle jest to i nie zrozumiale dla niego jest to,ze nic sie nie zapladnia.
I,ze on nie wie,ze naprawde,genetyka u mnie,albo po prostu narazie pech.. Powiedzial,ze to bardzo ciezki przypadek, nie mial takiegoi,ze musi zaglebic sie w ksiazkach,ale to przy kolejnym podejsciu -czwartym olaboga. W czerwcu.. wtedy mowi,ze bedzie siedzial nad stymulacja,ale i tak powtarzal,zeby zaliczyc genetyka, bo mozr byc tak,ze juz nie mamy sie po co spotykac... Troche sie przerazilam tymi slowami,ale jakos mi sie nie wydaje.. licze na pecha,heh..
A dal wam jakies skierowania?dzzieki kochane za troske,chcialam wczesniej napisac jak jechalam,ale M by mi sie wcinal nie lubieMonia,dobrze ze piszesz,bo my tu caly dzien jak na szpilkachA dal wam jakies skierowania?