NOVA-2016
Fanka BB :)
Oczywiście, że twiędzie) już nie mogę sidoczekac tych pozytywnych wieści od Ciebie
Nova, jak się dzisiaj czujesz?
A dziekuje, dobrze. Ale na bole i plamienie chyba jeszcze nie czas wiec spokojnie czekam ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście, że twiędzie) już nie mogę sidoczekac tych pozytywnych wieści od Ciebie
Nova, jak się dzisiaj czujesz?
To są jaja hihihi to ja do 2 krążków dawałam 1 płyn a drugi wyzcalam bo to tylko rozpuszczalnik tak mówili na kursie .Miałam obowiązkowy kurs jak się robi zastrzyki gdzie je trzymać i na czym polega in vitro co mi wolno czego nie itp.Ja miałam 1x krążek proszkowy:-) i 2 rozrabiacze. Przy menopurze i brałam 225 i 300. Natomiast przy cetrotide 1x krazko-proszek i 1x rozpuszczalnik.
Po prawej stronie u góry koło Twojego nika jest czerwone kółeczko i jakiś numerek kliknij otworzy się lista i tam znów czerwone kółeczka powiadomienia i rozmowy prywatne i inne takie .Przy rozmowy prywatne powinno być kółeczko kliknij i się otworzy dalej i potem tam będzie pisało ze masz wiadomość i znów kliknąć hihihi będzie pisało od kogo .i gotoweNiestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.

Moniusia, trochę pewnie niepocieszona jesteś wizytą, ale dobrze, że lekarz nie sciemnia, a chcę się dobrze do tego kolejnego podejścia przygotować. Nie znam się na genetyce kompletnie, ale pewnie to dobry trop. Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki)
Kasia_basia nie widzisz tego w ogóle??Niestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.
czy od jutra do 21.03 mamy lukę w kalendarzu?! naprawdę?! to możliwe?! ;p