NOVA-2016
Fanka BB :)
Oczywiście, że twiędzie) już nie mogę sidoczekac tych pozytywnych wieści od Ciebie
Nova, jak się dzisiaj czujesz?
A dziekuje, dobrze. Ale na bole i plamienie chyba jeszcze nie czas wiec spokojnie czekam ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiście, że twiędzie) już nie mogę sidoczekac tych pozytywnych wieści od Ciebie
Nova, jak się dzisiaj czujesz?
To są jaja hihihi to ja do 2 krążków dawałam 1 płyn a drugi wyzcalam bo to tylko rozpuszczalnik tak mówili na kursie .Miałam obowiązkowy kurs jak się robi zastrzyki gdzie je trzymać i na czym polega in vitro co mi wolno czego nie itp.Ja miałam 1x krążek proszkowy:-) i 2 rozrabiacze. Przy menopurze i brałam 225 i 300. Natomiast przy cetrotide 1x krazko-proszek i 1x rozpuszczalnik.
Po prawej stronie u góry koło Twojego nika jest czerwone kółeczko i jakiś numerek kliknij otworzy się lista i tam znów czerwone kółeczka powiadomienia i rozmowy prywatne i inne takie .Przy rozmowy prywatne powinno być kółeczko kliknij i się otworzy dalej i potem tam będzie pisało ze masz wiadomość i znów kliknąć hihihi będzie pisało od kogo .i gotoweNiestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.

Moniusia, trochę pewnie niepocieszona jesteś wizytą, ale dobrze, że lekarz nie sciemnia, a chcę się dobrze do tego kolejnego podejścia przygotować. Nie znam się na genetyce kompletnie, ale pewnie to dobry trop. Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki)
Kasia_basia nie widzisz tego w ogóle??Niestety nie. Szukałam wszędzie. Na tel i na komputerze.
czy od jutra do 21.03 mamy lukę w kalendarzu?! naprawdę?! to możliwe?! ;p