annemarie
Fanka BB :)
Take it easy, odczekaj...u Ciebie wszystko perfekt,mam nadzieje ze tak do konca pozostanie,bez atrakcjiUps. Nie da się mi tak ustawić.
Mogę się pocieszyć, że tylko chwilę się jak coś pomecze. Potem na zwolnieniu będę.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Take it easy, odczekaj...u Ciebie wszystko perfekt,mam nadzieje ze tak do konca pozostanie,bez atrakcjiUps. Nie da się mi tak ustawić.
Mogę się pocieszyć, że tylko chwilę się jak coś pomecze. Potem na zwolnieniu będę.

Spoko luzik. Narazie o tym nie myślę.Take it easy, odczekaj...u Ciebie wszystko perfekt,mam nadzieje ze tak do konca pozostanie,bez atrakcji![]()
Ja mam prolutex i nikt mi nie mowil o lodowce i na ulotce tez nie ma wiec trzymam tylko w zaciemnionym miejscuSzybkie pytanie. Dostałam informacje w aptece, ze zastrzyki prolutex mam trzymać w lodówce, a na ulotce jest, że nie trzymać. Któraś brała? Ogarnia?
Wyluzuj zjedz paczka !!!!!Powiem Ci tak te v wszystkie v wyniki. .......
Miałam robione markety nowotworowe ca 125 z powodu torbieli endometrialnych których nie chciałam operować z powodu obawy ze utace v rezerwę jajnikowa . Miałam mieć operowanego tylko wodniaka bo z nim do in vitro by mnie nie dopuścili i jeśli torbiele były by stabilne nie rosły i markery ok to mogłam usunąć tylko wodniaka . Ale mnie lekarz namówił ze jak juz będą tam grzebać to niech zrobią wodniaka i torbiele .No ale co czego dążę powtarzałam badanie co miesiąc przed 4 miesiące . Norma 36 chyba wynik prawie 200 ..... wynik 2 to 70 wynik 3 to 150 wynik 4 36 ....... I jak zinterpretować wyniki jak raz jest 200 a innym razem 36 ? A nie robiłam nic. ...... I z tym nic się nie da zrobić .Na wynikach z badania krwi często mam jakąś gwiazdkę bo lekko przekraczam normę pytam lekarza a to a to ...... Mówi jeśli coś przekracza dużo normę trzeba powtórzyć pierdolami się nie przejmować i nigdy nie stawiać diagnozy po 1 wyniku.
O co chodzi z tym mechanicznym? Chyba czegos nie doczytalam, albo przez moje blond wlosy nie zrozumialamHmmmmm in vitro traktuje jak lekarstwo nie jak coś złego . Czy moje dziecko zostanie poczęte w łóżku czy na blacie kuchennym czy w laboratorium nie robi dla mnie różnicy , ważne jest dlaczego jest poczęte bo 2 kochające się osoby go pragną . Ludzie czasem czegoś nie znają nie rozumieją a są przeciw. No ale ze Wy dziewczyny siedzące w tym po uszy macie poczucie ze to mechaniczne dziwne. No ale każdy widzi to po swojemu i ma do tego święte prawo.
Wróć ze 4 strony do tylu może 6 hihihi i przeczytajO co chodzi z tym mechanicznym? Chyba czegos nie doczytalam, albo przez moje blond wlosy nie zrozumialam![]()
jejuś jakbym ja zobaczyła betę 80 w 10dc to bym skakała pod sufit ze szczęściaNie musi ale powinna.
Mialam 10dpt bete 80. Lekarz zadzwonil i powiedzial, ze zle to wyglada i pewnie nic z tego nie bedzie. No i biochemiczna byla ... ktos inny mial taka syt. i sie udalo. Ale 3 cyfrowa powinna byc, zeby sie nie marwic.

jejuś jakbym ja zobaczyła betę 80 w 10dc to bym skakała pod sufit ze szczęścia![]()