Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana nie zamartwiaj się. Wiem, że łatwo to powiedzieć i wiem co czujesz. Na nudności jeszcze przyjdzie porahejo laski :*
Ja ma taką schizę, że nie mam żadnych absolutnie żadnych objawów ciąży, że szok. Jedynie brak okresu :/ Wiecie jak się martwię, czy mój Kropek żyję, wolałabym rzygać jak kot, przynajmniej bym wiedziała, że jest wszystko oki.
Nic się nie martw, ja też nadal nie mam żadnych objawówhejo laski :*
Ja ma taką schizę, że nie mam żadnych absolutnie żadnych objawów ciąży, że szok. Jedynie brak okresu :/ Wiecie jak się martwię, czy mój Kropek żyję, wolałabym rzygać jak kot, przynajmniej bym wiedziała, że jest wszystko oki.
Za tydzień 25.03Kochana nie zamartwiaj się. Wiem, że łatwo to powiedzieć i wiem co czujesz. Na nudności jeszcze przyjdzie poraNie każda ciąża musi mieć jakieś objawy. Z Kropkiem na pewno wszystko w porządku. A kiedy masz wizytę?
Marzeń, jeśli dostniesz puregon to w zaleznosci od pohemnosci bedzie to maksymalnie okoko 30zł za opakowanie, gonapeptyl kilkanaście złotychDziewczyny poradzcie mi bo jutro chyba będę już miała zlecone leki do stymulacji i chciałam się dowiedzieć jak się przygotować z kasą. Z tego co wiem refundacja nam powinna się należeć .
Ja na pierwsze leki wydałam około 800 zł. Niestety w mojej klinice recepty były wypisywane tylko 100%, zresztą leki, które brałam nie były chyba refundowane....Dziewczyny poradzcie mi bo jutro chyba będę już miała zlecone leki do stymulacji i chciałam się dowiedzieć jak się przygotować z kasą. Z tego co wiem refundacja nam powinna się należeć .