Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jesli chodzi o krzepliwosc to , to na to bierze sie acard i zastrzyki z heparyny w brzuch.Dokladnie nie wiem bo jak bylam u lekarki to sie nie dopytalam gdyz nie mam o tym zielonego pojecia. A to czy krzepliwosc krwi jest u mnie genetyczna to trzeba jeszcze sprawdzic. Lekarka powiedziala ze bede musiala miec infuzje przed stymulacja, transferem itd. Czy ktoras z Was sie w tym orientuje???
Też miałam różne wahania. Na podglądaniu pecherzy dr odrazu męża zapytał czy vylo rzucanie, krzyczenie, płacz etc. Maz przytaknal, a dr mówi tzn, że wszystko dobrze idzie :-)Przypomniały mi sie pierwsze kroki jakie robiłam podchodząc do in vitroHistoria bardzo śmieszna, choć wtedy tak sie nie wydawało
Więc na 1 wizycie dostałam receptę i ją wykupiłam. No i łykałam sobie te leki i pojawił się @ i leki dalej kazali brać. Ale przez 2 dni umierałam, płakałam, wyłam z bólu, wymiotowałam, miałam bóle głowy, jajnik bolał. Wiec M postanowił zadzwonić do kliniki i opowiada co mi dolega i na koniec mówi, że chce uciec z domu, żeby nie słyszeć jak cały czas narzekam i nie może ze mna już wytrzymać. W recepcji zaczęli się z niego śmiać i powiedzieli mu, że mam się traktować, jakbym była w ciąży
Do tej pory jak sobie to przypominamy to się z tego śmiejemy, ale wtedy to naprawdę strach nas obleciał, bo nigdy tak nie miałam.
Ja przy pierwszej stymulacji bylam dosc nieznosna, ale teraz przy drugiej mimo , ze te same leki kompletnie nicA Wy wszystkie tak reagujecie na stymulacje??? Tzn placzecie i sie zloscicie??? Bo juz sie boje ze maz mnie z domu wypedzi, albo ucieknie...
Nie nija jeszcze wtedy nie zaczęłam nawet stymulacjiA Wy wszystkie tak reagujecie na stymulacje??? Tzn placzecie i sie zloscicie??? Bo juz sie boje ze maz mnie z domu wypedzi, albo ucieknie...
Ja dopiero ok 8dpt czułam się jak przed @ Ale chyba każdy organizm inaczej reaguje jedne z nas coś czują, a inne bezobjawowo. Chyba, że sie mylęDziewczyny dziś jest 5dpt (trwa 6 doba) a ja nie czuje zupełnie nic. Czy to normalne?
Nie był to armagedon, ale w okresie wyciszania i stymulacji z 2 dni mi się zdarzyły.A Wy wszystkie tak reagujecie na stymulacje??? Tzn placzecie i sie zloscicie??? Bo juz sie boje ze maz mnie z domu wypedzi, albo ucieknie...