ale i tak sie pomalowalam delikatnieno,tak bylo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale i tak sie pomalowalam delikatnieno,tak bylo![]()
jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieniNo widzisz. Co człowiek to opinia.
Narazie czekam.
Z dwojga złego ważne, że chociaż wiem, że jutro transfer. To znaczy ze jakiś kropek jest.
Ciekawi mnie tylko jeszcze czemu mi embroyglue proponują.
Aaa jeśli chodzi o to, że nic nie widać. Prostuje. Pani stwierdziła ( co jest prawdą), że mamy 4 dobe. Blastki są w 5. Tak więc nie wie czy się wyklują.
Ale chyba mają dobre przeczucia co do nich/niego skoro będzie transfer jutro.
Całkiem to śmieszne. Może jakies skarby znajdziemyWestaice, luteine zaaplikuj. Przed transferem i tak następuje płukanie pochwy jakimś płynem i wyjalawianie, więc wszystko, co tam będzie zalegac wypłynie po prostu![]()

To już duże kropki! Super! Dobre wieści dziś potrzebne jak tlen.Witajcie dziewczyny, ja juz po wizycie w klinice, wszystko w porzadku, maluszki rosna maja po 22mmm i 23 mm, serduszka bija.
U mnie niestety puls jest 100 wiec nie zaciekawie, kurcze ja zawsze mam z tym pulsem problemy, mniejmy nadzieje ze sie unormuje.
:-*jesli do tej pory rozwijaly sie prawidlowo, to do jutra pewnie nic sie na gorsze nie zmieniWestaice, bedzie dobrze, zobaczysz, spisz sobie teraz pytania na kartce, zeby w nerwach o niczym nie zapomniec
ja tak robie zawsze, nawet jak ide do ginekologa, bo po prostu ze stresu zapominam, o co mialam zapytac...
i od jutra jestes ciezarna, pamietaj !!!!!![]()

Marluna, piękne Maluszki) co lekarz mówi o tym pulsie, coś zasugerował? Może byłaś poddenerwowana i stąd taki wysoki wynik? Kiedy kolejna wizyta?
Ja brałam luteine nawet w dniu transferuZ tymi perfumami to jeszcze rozumiem, z ewentualnym mocnym makijażem, który może się osypywac tez.
Ale z ta luteina nie wiem. Raz czytam żeby brać bo i tak przed transferem czyszczą inne źródła podają żeby nie brać.
Ja brałam luteine nawet w dniu transferu![]()

Ewi mi nikt nic nie powiedział :-)Jeśli nie powiedział, żebyś przestała brać to znaczy, że masz dalej brać![]()