anika11
Fanka BB :)
Westaice, Ty nie czekaj do kwietnia. Koniec marca przywitasz z dobrą nowinąByle do kwietnia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Westaice, Ty nie czekaj do kwietnia. Koniec marca przywitasz z dobrą nowinąByle do kwietnia![]()
Z moich wyliczeń wychodzi 1.04 .Westaice, Ty nie czekaj do kwietnia. Koniec marca przywitasz z dobrą nowiną![]()

W 8dpt blastki możesz śmiało robić betę i Cię pozytywnie zaskoczyZ moich wyliczeń wychodzi 1.04 .
Obyś miała rację kobieto !![]()
Wiem :-)W 8dpt blastki możesz śmiało robić betę i Cię pozytywnie zaskoczy)
:-* jesteś super, ekstra wybuchowe !!No pewnie, że Anika ma racjeNie ma innej opcji
![]()

Postaram się prze Pani:-* jesteś super, ekstra wybuchowe !!
Ewelin tylko teraz Ty mi się tam nie obijaj. I za rok o tej porze będziemy tu paplac o kolkach i ulewaniu :-)
SuperDobra mam już wyniki i jestem w SZOKU. 6 dpt beta 13,2; estradiol 211; progesteron 68,3. Trzecia weryfikacja w piątek i oby szło do góry![]()
Za pierszym razem bałam się bardzo, za drugim razem miałam jakiś taki spokój. W obu przypadkach beta była wysoka i to była ciążaWiem :-)
Nie bałas się jak testowalas?
Mam stracha juz teraz. Tzn taka obawę, a co jeśli jednak nie ?
Działa to tak bo wiem, że nie mam na nic wpływu. A ja zawsze wole zrobić coś sama chociaż miałabym się urobić niż mam zlecić to komuś i ma zepsuć.
A tu takie zawieszenie i tylko czas.