reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Aż mi głupio przy Was, bo ja na święta nie robię nic :/ mąż upiecze sernik bezglutenowy i to będzie masz wkład ;) reszta u rodziców....

reklama
A ja znów czuje kłucie w jajnikach i boje się, że będzie hiperka :/

Ewelin,nieeee, na hiperke duzo za wczesnie ;) rozwija sie po punkcji i ma to zwiazek z produkcja jajek w korniku i wartosciami estradiolu ktore sa uzaleznione od ilosci jajek :):):)
Przypuszczam ,ze jajniki zaczynaja reagowac na leki ,to chyba dobry znak :):):):)

Aż mi głupio przy Was, bo ja na święta nie robię nic :/ mąż upiecze sernik bezglutenowy i to będzie masz wkład ;) reszta u rodziców....
Weź przestań. :) Ja na Boże Narodzenie leniuchowalam. Tez tylko sernik i nic więcej.

U mnie było bardzo wiarygodne ;) to ktory to będzie? 30.03?
Eh. Tak 30.03. Dzień zagłady Westi :)
Ja od razu zapowiadam, że będziecie się tu ze mną w środę męczyć.
Duża Ci wyszła?
Wg doktorka miałam 1.04 robić i każdy wynik powyżej 1 traktować pozytywnie.

Ałć :)
Biorę kudlacze w samochód i jadę w las odzyskiwać równowagę.

Ewelin za to Ty masz milion powodów do zmartwień :) kobietko oddałam Ci moc moich jajec i sekciarskie kciuki. Musi być dobrze :)
A o świętach tez mi się myśleć nie chce. Mecza mnie ostatnio.

a jakie masz kudlacze??? pokaz:)

Ewelin,nieeee, na hiperke duzo za wczesnie ;) rozwija sie po punkcji i ma to zwiazek z produkcja jajek w korniku i wartosciami estradiolu ktore sa uzaleznione od ilosci jajek :):):)
Przypuszczam ,ze jajniki zaczynaja reagowac na leki ,to chyba dobry znak :):):):)
no to mnie pocieszyłaś :) bo w sumie nigdy nie miałam hiperki i nie wiem kiedy ona występuje :)

A tu macie kota mojej siostry :D
12896450_937740409679828_92671088_o.jpg

Załączniki

• 12896450_937740409679828_92671088_o.jpg
    12896450_937740409679828_92671088_o.jpg
    112,7 KB · Wyświetleń: 384
reklama
Do góry