Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to rzeczywiście piorunem. Tez miałam endo takie i tez transfer we wtorekJa juz po. Jade tu ponad 40 min w sumie a moja obecność w klinice łącznie z załatwieniem rejestracji to jakies 15 min
A wiec tak: Endometrium 9,7 crio we wtorek, włączam lutinus, fragmin, estrofem i encorton zostają. A na poniedziałek umówiłam sie na kroplówkę z intralipidu, 350 zł ale jak ma pomóc to niech będzie. Tylko wiem, ze dziwilyscie się, ze podają ją bez żadnych wcześniejszych badan, ale widać takie tu są praktyki, zaryzykuje, może się opłaci.
Mam nadzieję, że beta bedzie szla tak samo jak burza do góryMartka, no to w nowym tygodniu bedziesz miec emocjia my razem z Tobą! No i jak burza poszlas z ta wizyta!
![]()
To teraz twoja pozytywna beta i juz wiem co mnie tez czekaNo to rzeczywiście piorunem. Tez miałam endo takie i tez transfer we wtorek![]()
No to czekamy!ale fajnie!
O to to ! I tak możemy się umówić!To teraz twoja pozytywna beta i juz wiem co mnie tez czeka![]()
SuperJa juz po. Jade tu ponad 40 min w sumie a moja obecność w klinice łącznie z załatwieniem rejestracji to jakies 15 min
A wiec tak: Endometrium 9,7 crio we wtorek, włączam lutinus, fragmin, estrofem i encorton zostają. A na poniedziałek umówiłam sie na kroplówkę z intralipidu, 350 zł ale jak ma pomóc to niech będzie. Tylko wiem, ze dziwilyscie się, ze podają ją bez żadnych wcześniejszych badan, ale widać takie tu są praktyki, zaryzykuje, może się opłaci.