Ja jak wychodzę to z reguły się śmieje jak głupiaI oczywiście znów czerwona jak burak wyszłam z gabinetuChyba jakąś maskę zacznę nosić w torebce, jak będę z gabinetu wychodzic, żeby wstydu nie było
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak wychodzę to z reguły się śmieje jak głupiaI oczywiście znów czerwona jak burak wyszłam z gabinetuChyba jakąś maskę zacznę nosić w torebce, jak będę z gabinetu wychodzic, żeby wstydu nie było
![]()
Wiesz co o z tego co wiem do końca tego tygodnia jest na 100%. Bo Agnieszka z recepcji mi mówiła, że nowe pacjentki będą przyjmowane dopiero za 2 tyg.Ewelin o return to jak na szkolenie jedzie to kto mi transfer zrobi? Chyba że w ogóle nic się nie uchowa...
Zawsze czeka przedEwelin86 widzisz jak super, a tyle stresu byłowchodzisz do gabinetu z mężem czy on bidny siedzi przed i widzi cię taką zarumienioną po wizycie?
![]()
Wiem cos o tymEwelin to przez te hormony pewnie. Ale i tak mam tysiąc myśli na minutę:/