Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam 26 latHej dzieczyny juz jestem Hehe właśnie mam synarel sprej do nosa i gonal ale tylko 50 i gonal dostałam od 23 dnia cyklu zawsze gdzie czytałam stymulacja zaczyna się od początku cyklu . Czy któras z was miała podobny przypadek? Wiem że lekarz postępuje bardzo ostrożnie tłumacząc to moim młodym wiekiem nie chciał dawać dużo hormonów dlatego nie wiem czy chciał zobaczyć jak mój organizm zareaguje na lek czy jest to spowodowane czyms innym
Hej dzieczyny juz jestem Hehe właśnie mam synarel sprej do nosa i gonal ale tylko 50 i gonal dostałam od 23 dnia cyklu zawsze gdzie czytałam stymulacja zaczyna się od początku cyklu . Czy któras z was miała podobny przypadek? Wiem że lekarz postępuje bardzo ostrożnie tłumacząc to moim młodym wiekiem nie chciał dawać dużo hormonów dlatego nie wiem czy chciał zobaczyć jak mój organizm zareaguje na lek czy jest to spowodowane czyms innym
Witaj mgs! A przed stymulacja coś Ci dawał? To strasznie dziwne, że od 23 dc.
Jeżeli chodzi o dawki to wiek nie ma większego znaczenia. Bardziej przyczyną niepłodności, amh i inne wyniki.
Ja mam 25 lat byłam stymulowana 225 i 300 j.
W ogóle mi się to nie kalkuluje. Możesz coś więcej napisać ?