a ktory to tydzień?Nie, bo lekarze twierdza, ze ciaz do 12 tygidnia tu nie ratuja punkt.Zastrzelic sie mozna normalnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ktory to tydzień?Nie, bo lekarze twierdza, ze ciaz do 12 tygidnia tu nie ratuja punkt.Zastrzelic sie mozna normalnie.
Ja już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.Ja już w domuOczywiście znów śmiechu a śmiechu w gabinecie było
A więc tak. Mam w sumie 8 jajec po 13mm, estradiol 530, endometrium 14. W czwartek znów z rana badania i zobaczymy kiedy punkcja
Anika proszę o wpisanie mnie na 31 marca usg z podglądem pęcholi![]()
10 + 1 dzien czyli jeszcze dlugie dwa tygodnie by laskawie mogli mi pomoc.a ktory to tydzień?
No to zaszalałaśJa już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.
Tez tak myslalam ewelin86, a jednak nie niestety.Dziwny kraj. Wg mnie, jeśli jestes po in vitro to powinni bardziej zwracać na ciąże uwagi, a nie mówić, że do 12 tyg to nie ciąża.
Dwadziescia jaj to niezla hodowlaJa już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.
Dobrze, że nie ma krwiaka i nie stwierdzili żadnych nieprawidłowości. Myśl pozytywnie i odpoczywaj. Mam nadzieję, żę już nie pracujesz.10 + 1 dzien czyli jeszcze dlugie dwa tygodnie by laskawie mogli mi pomoc.