a ktory to tydzień?Nie, bo lekarze twierdza, ze ciaz do 12 tygidnia tu nie ratuja punkt.Zastrzelic sie mozna normalnie.
reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Ja już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.Ja już w domuOczywiście znów śmiechu a śmiechu w gabinecie było
A więc tak. Mam w sumie 8 jajec po 13mm, estradiol 530, endometrium 14. W czwartek znów z rana badania i zobaczymy kiedy punkcja
Anika proszę o wpisanie mnie na 31 marca usg z podglądem pęcholi![]()
10 + 1 dzien czyli jeszcze dlugie dwa tygodnie by laskawie mogli mi pomoc.a ktory to tydzień?
ewelin86
Fanka BB :)
No to zaszalałaśJa już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.
Tez tak myslalam ewelin86, a jednak nie niestety.Dziwny kraj. Wg mnie, jeśli jestes po in vitro to powinni bardziej zwracać na ciąże uwagi, a nie mówić, że do 12 tyg to nie ciąża.
Dwadziescia jaj to niezla hodowlaJa już też po kontroli, 20 jajec , 10-17 mm, dziś decyzja kiedy punkcja. Czwartek, piątek lub sobota.
Dobrze, że nie ma krwiaka i nie stwierdzili żadnych nieprawidłowości. Myśl pozytywnie i odpoczywaj. Mam nadzieję, żę już nie pracujesz.10 + 1 dzien czyli jeszcze dlugie dwa tygodnie by laskawie mogli mi pomoc.
reklama
Kasia_Basia to poszalalas! !
Marluna obyś miała rację tym bólem. Kurde wystraszylam się. Wcześniej noc takiego nie było. Dzisiaj 7dpt.
A to co piszesz to się w głowie nie mieści! No jak tak można? Chore to jest dla mnie.
Marluna obyś miała rację tym bólem. Kurde wystraszylam się. Wcześniej noc takiego nie było. Dzisiaj 7dpt.
A to co piszesz to się w głowie nie mieści! No jak tak można? Chore to jest dla mnie.
Podziel się: