reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a te zastrzyki typu menopur i bemfola to mam napisane ze wieczorem brac. Wieczorem, tzn. o ktorej najlepiej?
A nie ustalas sobie godziny? Ja na wizycie gdzie rozpisywał mi stym. Wybierałam sobie godzinę rani i wieczorem i musiałam o tej konkretnej codziennie brać.
Z tego co kojarzę to od 21 w zwyz najlepiej.

Martka a jak :) i wy zaraz wszystkie dołączycie do mbie :)

A nie ustalas sobie godziny? Ja na wizycie gdzie rozpisywał mi stym. Wybierałam sobie godzinę rani i wieczorem i musiałam o tej konkretnej codziennie brać.
Z tego co kojarzę to od 21 w zwyz najlepiej.

Martka a jak :) i wy zaraz wszystkie dołączycie do mbie :)
Wlasnie nie zapytalam o ktorej najlepiej, bo myslalam ze nie ma to znaczenia, a teraz zaczynam sie wszystkim stresowac i chce wszystko zrobic jak najlepiej sie da i dlatego Was pytam.

Wlasnie nie zapytalam o ktorej najlepiej, bo myslalam ze nie ma to znaczenia, a teraz zaczynam sie wszystkim stresowac i chce wszystko zrobic jak najlepiej sie da i dlatego Was pytam.
No nie wiem. Bo u mnie dr sam pytał która godzinę sobie wybieram. I wpisał w książkę :)
Wybierz godzinę po 21 taka, co do której jesteś pewna, że będziesz codziennie mogła sobie zrobić o niej zastrzyk. :)

Ja biorę o 21 zastrzyki. Wcześniej brałam o 18 ale strasznie mnie to wkurzalo, bo znajomi przykładowo byli albo gdzieś się bylo. Wiec tym razem postanowiłam później brać :)

reklama
Do góry