Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i tu zawsze pojawia się zawsze to pytanie. Czy robic czy czekać jak dr mówił. Wiem przez co przechodzisz, bo też się długo wahałam kiedy robić bete.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
W zasadzie to tylko 2 dni. . .No i tu zawsze pojawia się zawsze to pytanie. Czy robic czy czekać jak dr mówił. Wiem przez co przechodzisz, bo też się długo wahałam kiedy robić bete.
Kochana a dasz radę wytrzymać do piątku?

Mi kazano zrobić w 10, a zrobiłam w 8 i w 10 powtorzylam.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
To ja bym zrobiła w 9 dpt heh wyposrodkowac.W zasadzie to tylko 2 dni. . .
I nie wiem co zrobić.![]()
W rossmanie sa bardzo czule testy facelle. Czulosc niby 25, ale dziewczynom wychodza akurat tymi najwczesniej krechy, bo juz w 8 dniu po owu wychodzi bladzioch.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?