Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejka Marchewkocześć
tak się zastanawiam i mam pytanie. jak sądzicie czy 10 dpt to dobry dzień by zrobić pierwszą bete?
ja jestem po 3ivf tym razem udanym
transfer miałam 8lutego 15lutego pierszą betke i już lekarz mi powiedział że jestem w ciązy było 8dni po transferze potem druga betka w czwrtek 18 potwierdzająca ten wynik
z tego co sie orientuje to betka po 10dniach powinna już wyjść;-)
Ja we wtorek lecę na zdjęcie szwów; dzwoniłam ostatnio do gina w Novum i powiedział że za 3 miesiące mogę znowu podchodzić do transferu. Przez ten czas muszę trochę schudnąć i zadbać o siebie, bo przez to leżenie ostatnimi czasy i podżeranie troszkę przytyłam i wogóle. Chyba zrobie sobie tydzień piękności. Muszę lecieć do fryzjera i kosmetyczki, muszę się umówić na masaże. A wy może chodzicie gdzieś dziewczynki (te z Warszawy i okolic) do masażysty? Możecie jakiegoś polecić? A może jakaś fajna kosmetyczka? Bo ja mam tylko stałą od pazurów.
to śmiało robię betke w piąteczek:-)
właśnie się o termin testu pożarłam z moim panem:-( on chce bym zrobiła test w poniedziałek 1.03 a ja że w piątek 26.02:-) i na czyje wyjdzie? oczywiście że na moje!!!!
wkońcu to ja dam sobie igłą w żyłe.
Lolitka200
dzieki..jutro maja tak czy siak dzwonic czy cos sie stalo czy nie, nie mniej jednak jesli nic szczegolnego sie nie wydarzylo, bede podchodzic jeszcze raz, i jeszcze raz..jesli sie nie uda to pozostaje adopcja, nie mniej jednak dzieki za otuche, chociaz jestem realistka w tym temacie, lez wczoraj wylalam hektolitry tylko ze do konca nie jestem swiadoma z jakiego powodu...chociaz wole plakac teraz kiedy nic w sumie sie nie stalo, niz tak jak plakalam wtedy, kiedy je stracilam... dzieki jeszcze raz za wsparcie i otuche...trzymajcie sie wszytskie dzielnie
Bulalula (ale masz fajna ksywke
trzymam kciuki za powodzenie.
A a'propos adopcji dziewczyny, jestem w kontakcie z kilkoma rodzinami adopcyjnymi i powiem wam ze kazda z nich jest absolutnie zakochana w swoim dziecku i kazda z nich uwaza swoje dziecko za bardzo wyjatkowe i nie moga wrecz uwierzyc ze akurat im trafil sie taki cud- maluch i kazda z rodzin po kilku latach adoptuje 2gie dziecko, bo tak sie im szczesliwie uklada.
To tak na otuche, ze jakby co (odpukac) to nie ma strachu, dzieciaki sa boskie z naszych eskimoskow czy nie![]()