ewelin86
Fanka BB :)
Ja chyba nie chce nic brać na ból. Chyba, że rzeczywiście będzie bardzo bolećkasia_basia - wow!!! Pięknie, bedzie liczna rodzina
ewelin - ja własnie ketonal wzięłam, o spaniu nie mogę marzyć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba nie chce nic brać na ból. Chyba, że rzeczywiście będzie bardzo bolećkasia_basia - wow!!! Pięknie, bedzie liczna rodzina
ewelin - ja własnie ketonal wzięłam, o spaniu nie mogę marzyć![]()
Uuu la la pięknie .Poproszę o wpisanie do kalendarza. Transfer środa 6.04. 9 jajec się zapłodniło. Na rekord idę, sama jestem w szoku.

Nie ma się czego baćWooowTeż bym chciała tyle z tych moich 15 pecherzykow. Boję się trochę punkcji.nie wiem czego się spodziewać.
mój ananas też już czekaJa zajadam się ananasem właśnie. Czytałam gdzies że warto go jesc przed transferem i po chociaż 1-2 plasterki dziennie świeżego najlepiej z tym twardym środkiem. Ile prawdy w ananasem tego nie wiemczy któraś z was podchodzi w bocianie w Białystoku ?
dziewczyny tutaj doradziły, więc też się zastosuję 
Na mnie też już czekamój ananas też już czekadziewczyny tutaj doradziły, więc też się zastosuję
![]()
Czytałam że 2 dni przed transferem i max 3 dni po transferze bo duże ilości mają właściwości poronne. Ile jjecie i do kiedy?Na mnie też już czekabędziemy się zajadać
![]()