reklama

Kto po in vitro?

reklama
no właśnie mi moj mowil ze raczej poda mi dwa... mam nadzieję, że tyle wogóle będzie i że jednak jak będę chciała dwa to mi podadzą te dwa. Nie wiem ile mamy możliwości co do decyzji czy dwa czy jeden. Czy to tylko lekarza decyzja czy też nasza. Jestem w tym totalnie nowa staralam się też nie czytać za bardzo aby się nie denerwować przed po prostu od razu na głęboką wodę. A co do bliźniaków to kiedyś nie chciałam myśleć że mogą być bliźniaki :) ale teraz to już mi wszystko jedno. Oby się udało :)

My sami decydowalismy ile zarodków chcemy.

Dziewczyny, pytanko mam. Czy któras leczy sie w INvikcie w Gdansku i miała wlewy z Intralipdu na zbicie NK? Ja jedno szczescie juz mam i teraz szykuje sie do kolejnej procedury. Problem w tym ze w poprzedniej ciązy miałąm cukrzyce ciążową wywołaną min. sterydami. teraz ponownie zaczełam brać sterydy i cukry są mega wysokie. Wyczytałam, że można wlewy zrobic zamiast sterydów. W poniedziałek mam wizyte i zaczne gonapeptyl.

reklama
Dziewczyny, pytanko mam. Czy któras leczy sie w INvikcie w Gdansku i miała wlewy z Intralipdu na zbicie NK? Ja jedno szczescie juz mam i teraz szykuje sie do kolejnej procedury. Problem w tym ze w poprzedniej ciązy miałąm cukrzyce ciążową wywołaną min. sterydami. teraz ponownie zaczełam brać sterydy i cukry są mega wysokie. Wyczytałam, że można wlewy zrobic zamiast sterydów. W poniedziałek mam wizyte i zaczne gonapeptyl.
Strawbelka Ty chyba to miałaś ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry