reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strawbelka zaczynasz stymulację? Co za zastrzyk? Gonapeptyl? Mnie jutro czeka drugi :)
Wstrzemięźliwość (w Invikcie) 3-5 dni z tego co pamiętam

Co do ananasa dziewczyny, to można ale z umiarem i dojrzałego :) Nadmiar bromeliny, którą zawiera może powodować skurcze. Ja wciągam orzechy brazylijskie. Na endo podobno działa też czerwone wino, no ale alkoholu sie nie zaleca więc..?:)
Dzis zaczelam.
Menopur 225j
Bemfola 150j.
Potem ma dojsc Cetrotide.

Mam do Was pytanie.
Niepokoi mnie ciągłe plamienie..14.03 miałam okres, poprzedzony 4-5cio dniowym plamieniem. Krwawienie trwało od 14 do (mniejwięcej) 20.03. I potem jeszcze prawie tydzień miałam plamienie.
Od wczoraj znów mi coś kapie..:/ fakt, że w tym tyg miałam 3 wizyty u gina z rzędu:wymaz, biocenozę i badanie i trzy dni z rzędu zakładali mi wziernik...Z czego ten ostatni raz był nieco nieprzyjemny. Zdarzyło Wam się, żeby lekarz Was dziabnął i wystąpiło plamienie po wizycie? Czy hormony mi świrują ;/

Mam do Was pytanie.
Niepokoi mnie ciągłe plamienie..14.03 miałam okres, poprzedzony 4-5cio dniowym plamieniem. Krwawienie trwało od 14 do (mniejwięcej) 20.03. I potem jeszcze prawie tydzień miałam plamienie.
Od wczoraj znów mi coś kapie..:/ fakt, że w tym tyg miałam 3 wizyty u gina z rzędu:wymaz, biocenozę i badanie i trzy dni z rzędu zakładali mi wziernik...Z czego ten ostatni raz był nieco nieprzyjemny. Zdarzyło Wam się, żeby lekarz Was dziabnął i wystąpiło plamienie po wizycie? Czy hormony mi świrują ;/
Hmm dziwnie ...... ale stawiam na hormony nie na dziobaka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry