Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zależy czy mówimy o dream team czy o pare z problemami, gdy gamety słabe. Mimo wszystko zdarza się to niezmiernie żadko, nie twierdze, ze to nie możliwe. Naturalsy tez się trafiają po ivf, ale nie ma co na to liczyc, bo to nie jest norma:-) aczkolwiek fajnie by było:-)Kate_p7 znam kobietę która z 6 zarodków ma 4 dzieci ( 2 transfery po 3 szt )
Az takto zależy czy mówimy o dream team czy o pare z problemami, gdy gamety słabe. Mimo wszystko zdarza się to niezmiernie żadko, nie twierdze, ze to nie możliwe. Naturalsy tez się trafiają po ivf, ale nie ma co na to liczyc, bo to nie jest norma:-) aczkolwiek fajnie by było:-)
Oj źle mi się wcisneło miała 5 dziecito zależy czy mówimy o dream team czy o pare z problemami, gdy gamety słabe. Mimo wszystko zdarza się to niezmiernie żadko, nie twierdze, ze to nie możliwe. Naturalsy tez się trafiają po ivf, ale nie ma co na to liczyc, bo to nie jest norma:-) aczkolwiek fajnie by było:-)
z 2 transferu urodziła 4 szt . Nie wiem jakie mieli problemy bo poznałam ich VW parku .Mogli też nie mieć żadnych bo w Hiszpanii z in vitro korzystają też ludzie całkiem zdrowi ( nie mają czasu na sex 
albo chcą na już albo przypomnie im się ze maja już 40 lat
)
w ciążę bliźniacza .nie zrezygnowała z adopcji ma trójkę ......

Kate_p7 a powiedz mi proszę jak to statystycznie wygląda z zarodkami które lepiej podać ( 3 czy 5 dniowe )to zależy czy mówimy o dream team czy o pare z problemami, gdy gamety słabe. Mimo wszystko zdarza się to niezmiernie żadko, nie twierdze, ze to nie możliwe. Naturalsy tez się trafiają po ivf, ale nie ma co na to liczyc, bo to nie jest norma:-) aczkolwiek fajnie by było:-)
wózki dla 3 szt pojawiły się na standardzie w prawie każdym sklepie