reklama

Kto po in vitro?

Sama nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć... z 5 dojrzałych komórek 2 się zaplodnily.
powiem Wam że liczyłam na 3
No ale liczę, że te 2 zostaną ze mną.
Anika proszę wpisz mnie na jutro - transfer

reklama
Ewelin, są zarodki, jest radosc:) to są dwa dołączę i w nich jest moc:)
Będziesz mieć transfer dwójki?

Pamiętam, jak zadzwonił embriolog i powiedział, ze zazwyczaj zapladnia się 30%

Ewelin, są zarodki, jest radosc:) to są dwa dołączę i w nich jest moc:)
Będziesz mieć transfer dwójki?

Pamiętam, jak zadzwonił embriolog i powiedział, ze zazwyczaj zapladnia się 30%
Tak dwa bedę miała podawane. Ale wiesz jakby nie wyszło to mogłabym do crio podchodzić. A jak się nie uda kolejna procedura, znów kasa. Na razie kasa jest, ale na ile jeszcze wystarczy, nie mam pojęcia
Ale powoli zaczynam myśleć o adopcji

Sama nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć... z 5 dojrzałych komórek 2 się zaplodnily.
powiem Wam że liczyłam na 3
No ale liczę, że te 2 zostaną ze mną.
Anika proszę wpisz mnie na jutro - transfer
Ew :* ciesz się kobieto! Nie płaczemy! Przypominam, że do ciąży wystarczy 1 :*

Ostatnio marudzilam to teraz się pochwale.
Od wczoraj się trochę uspokoiłam. Ale dzisiaj mam mega hiper dobry dzień. Jest u nas super pogoda ( prawie 20 °C :O), mąż czuje się już ok, głowa i serce chcą znów walczyć z podwójną siłą, a na dodatek bardzo bardzo serdeczna pani embriolog! Aż zbyt pięknie :)

Ewelin, a to już postanowione, ze dwa będą podane czy jeszcze się zastanawiasz? Tak jak mówisz, ewentualnie jeden byłby na crio.
Myślę, ze to nielatwa decyzja.

Westi, i tak trzymaj :) mnie też zawszempodbudowuja dobrzy, zyczliwi ludzi, tacy, którzy jednym zdaniem, słowem, gestem potrafi dogonić ciemne chmury:)

Wiesz co Aniko, to już postanowione, że dwa. Chyba, że jutro dr coś powie innego. Ale embriolog mówił, że dwa podadzą jutro.
No gitarka! Będzie dobrze mamuśka :)
Anika żebyś wiedziała. Ale byłam w lekkim szoku jak ta rozmowa przebiega. W ogóle to była chyba embriolog, która była przy transferze :)
Zebrałam się w sobie i od dziś lykam magnez i żelazo z b6 i b12 :)

Aaa Anika jak brzuch? Lepiej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry