Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
6 jajek dobry wynik tyle Ci tylko mogą zapłodnic . Pamiętaj jakość a nie ilość jest ważna . Jak na 3 dzień rozmiar uważam za znakomity. Niechaj dalej pięknie rosnąDziewczyny urosnie cos jeszcze??? Czy to lipa jest???
Ech ryczec mi sie chce, pewnie nic z tego nie bedzie:-(
Pamiętaj nie pomyl igły do zastrzyku .Ja dzisiaj pierwszy zastrzyk będę miała. A jutro mają dzwonić co z zarodkami. Stresuję się bardzo, ale co poradzęjeszcze mój m poleciał dziś do uk i zobaczymy się dopiero w połowie lipca
mam ucałowac pęcherzyki. Obym dała radę sama...z pieskiem
![]()

To ja Ci powiem. Z reguły na ziemi. Ewentualnie jak się wglebic to na podłodze drewnianej, z paneli, terakoty itp.No właśnie tak to jest, nie lubię nie wiedzieć na czym stoję..
Dzięki :*Lubie te Twoje wywody westpowinnas byc psychologiem
czy Ty widziałas swoja blastke na monitorze przed transferem? Jak to jest? Czy jakies zdjecie do domu?
) kiedy wynik prg?
no te krochyto ma na rekach, buzi, nogach, brzuchu. Wyglada jak biedronka:-)wróciłam na moje mleko i diete dzisiaj niby trochę lepiej, ale takie liszaje jakby ma na mazaku i raczkach:-(W aptece bez recepty jest dexeryl do zmian skornych może by pomógł a jak nie to idź do lekarza niech wypisze maść robiona to na pewno pomoże.
Ja z moim małym miałam wysypki ze 3 miesiące i ile najezdzilam się po lekarzach i dieta i maści i zyrtec i fenistl itp bral i co mu przeszlo chwile to od nowa za dwa dni wychodzilo a z w końcu jak mi zachorował i byliśmy u laryngologa to kazala mu inhalacje robic i pytam czy z rumianku a ona ze nie bo rumianek uczula i mogą byc wysypki. A ja dziecko przepajalam rumiankiem! Odstawilam i od ponad miesiąca ani kropeczki na skórze nie ma a tak to cale plecy i brzuch i jeszcze po trochu na rękach i nogach miał.