Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz mówił że w ciągu 14 dnA jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
Puki bierze sie leki to raczej się nie dostanie dopiero jak się odstawi leki po jakiś 3-4dniach.A jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
U mnie krwawienie po nieudanym transferze pojawiało się zwykle w spodziewanym terminie, może dzien, dwa pozniej. Oczywiscie po odstawieni lekówA jak się teraz liczy kiedy dostanę @? Bo przecież ten cykl jest sztuczny???
Mnie cidziennie boli glowa, jestem strasznie slaba, odkurze jeden pokoj i musze odpaczac, a dzis to chyba puszcze paeia bo mi niedobrzeDziewczyny, czy któraś z Was odczuwała bóle głowy w trakcie stymulacji?
Jestem dopiero na Gonapeptylu ale już 4-5 dzień z rzędy boli mnie łeb. Nie jestem jakoś wrażliwa na zmiany pogody i generalnie głowa boli mnie bardzo rzadko...ale od kilku dni występuje to codziennie![]()