MartiniM
Fanka BB :)
Po dzisiejszym to wrecz uwielbiamO ooo widzę, że też bardzo lubisz ten fraxiparine![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po dzisiejszym to wrecz uwielbiamO ooo widzę, że też bardzo lubisz ten fraxiparine![]()
Tez wlasnie kojarze , ze cos pisala i pamietam ze chyba pocieszajace to nie byloOne naprawdę są najgorszeChyba Anika coś wspominała do kiedy ale nie jestem pewna. Na samą myśl słabo mi się robi
![]()
Dokładnie tak pocieszyla nas wtedyTez wlasnie kojarze , ze cos pisala i pamietam ze chyba pocieszajace to nie bylo![]()
OoOo ja też tak chceA ja właśnie wchodzę na etap , kiedy to po wszystkim jest mi niedobrze i jak wcześniej jadłam dużo tak teraz nie chce mi się nic , bo później "zdycham"![]()
Tez wlasnie kojarze , ze cos pisala i pamietam ze chyba pocieszajace to nie bylo![]()
MilusioMoja kolezanka brała.do.końca ciąży....
Takie pocieszenie![]()
A Ty nie masz jakiś kamieni? Tak mi się nasunęło.Dziewczyny mi się.bol nasila w boku i pachwinie. W lewym boku mam bóle jak na okres i już nie są.one tak delikatne jak wczoraj.zaczynam się martwić dlaczego![]()