reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak dziewczyny rozumiem po co ten progesteron;)
Tylko nie rozumiem jednego, bo transfer robi sie jak progesteron jest mniejszy niz 1,5.
A jak dostalam ten lutinus to przeciez mi sie zwiekszy progesteron.
Dzis byla dziewczyna na punkcji i progesteron 1,6 i powiedzieli ze transferu nie bedzie. Tego nie rozumiem.
Moze dlatego ze blondyna jestem;)

Tak dziewczyny rozumiem po co ten progesteron;)
Tylko nie rozumiem jednego, bo transfer robi sie jak progesteron jest mniejszy niz 1,5.
A jak dostalam ten lutinus to przeciez mi sie zwiekszy progesteron.
Dzis byla dziewczyna na punkcji i progesteron 1,6 i powiedzieli ze transferu nie bedzie. Tego nie rozumiem.
Moze dlatego ze blondyna jestem;)
a bedziesz miala go jeszcze badanego przed transferem?

Cześć dziewczyny, ja z tel nie mogę już pisać bo coś jest nie teges z nim więc teraz przysiadam po pracy..
Dowiedziałam się dzisiaj że zamrozili nam jedną blastkę 4CC, nie jest najlepsza ale widać że walczy, w razie czego będę mogła po nią wrócić.. Napiszcie proszę czy znacie jakieś ciąże z tej klasy blastki proszę..

Poza tym po moim piątkowym transferze myślałam że mi dzisiaj brzuch pęknie, miałam wrażenie strasznego rozpierania :szok: czy któraś z Was tak miała? i tak kilka razy w ciągu dnia..

Strawbelko masz podobny wynik do mojego, ja miałam 11 pobranych w tym 6 się zapłodniło i też już rocznikiem 36 :confused2::sorry2:;-) ;) 3mam kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry