G
Gość
Gość
W sobote bylo 8, ale 2 to takie male po 10 i 12.Cudnie, czekałam na wieści od Ciebie. A ile Ci na ostatnim usg mówili ze jest? Niech sie ładnie zapładniają.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sobote bylo 8, ale 2 to takie male po 10 i 12.Cudnie, czekałam na wieści od Ciebie. A ile Ci na ostatnim usg mówili ze jest? Niech sie ładnie zapładniają.
Napewno będziesz mieć kontrolęChyba nie, nie wiem kurcze....
Jutro jade na wlew to spytam.
jutro Ciebie zaskoczą jajeczka znajdzie się jakieś ukryte wszystkie w rozmiarze idealnymCudnie, czekałam na wieści od Ciebie. A ile Ci na ostatnim usg mówili ze jest? Niech sie ładnie zapładniają.

Aaaaa to przez ta menopauze źle przeczytałam .....Ja mam transferteraz w 2, 3 lub 5 dobie. Jutro sie dowiem
Ta dziewczyna ktora dzis ze mna byla bedzie miec mrozone bo miala progesteron 1,6
Martka u mnie teraz było, że miałam progesteron 1 i od transferu zero badań i ma luteine 2x3A w przypadku za niskiego poziomu zwiększa sie dawkę np luteiny?
Ewunka tylko nie 50![]()
A w przypadku za niskiego poziomu zwiększa sie dawkę np luteiny?
To tylko raz mi się tak udało a wypominacie mi przy każdej okazji hahaha ;pGóra 5 .... nie dam rady pisanka na rekord idzie.
Taaaa raz. ....To tylko raz mi się tak udało a wypominacie mi przy każdej okazji hahaha ;p

Nie przejmuj się ja ostatnio też całe opakowanie zjadłamTo tylko raz mi się tak udało a wypominacie mi przy każdej okazji hahaha ;p
Oj tam oj tamTaaaa raz. ....
A dziś już świeża dostawa![]()