Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewunka, kochana, pisalam, jak moglas ominac moj postJak Twoje zarodki. ?
Ann to pisanka się pytała o euthyroxa dlaczego masz euthyrox odstawic ???przeciez to lek na tarczyce,jesli go masz nie nie bez powodu,przestaniesz brac to sie znowu wszystko popierniczy.
ehh to mnie zmartwiłas;/ też wolałabym dłuzej...
ja brałam 2x1 po 5Ale nie wiem od czego to zależy. Ty brałaś 2x1? Bo ja 1x1 i może dlatego Ty już skończyłaś![]()
Chyba miałaś więcej jajek niż zwykle. ? To i jajniki bardziej zmęczone. A jak dziś endometrium. ?
ja też tak miałam . 3 dni wyjęte z życia. miałam problem ze wstaniem z łóżka bo jak napinałam mieśnie to bolał mnie cały brzuch. miałam podejrzenie hiperki ale u mnie to były tylko zwykłe wzdęcia...niby zwykłe a nigdy czegos takiego nie miałam. dzisiaj znów mnie zaczyna bolec ale jestem 5 dpt...kregosłup boli plus mega wzdęcia...skacze na piłce jak mały zajączek
A może masz hiperkę?
no wiem właśnie co do euthyroxu to bede dzwonic jeszcze w dniu bety do lekarza i się dopytam go. bo przez telelfon to on pewnie nawet nie kojarzy człowieka...ja nie wiem....a dlaczego masz euthyrox odstawic ???przeciez to lek na tarczyce,jesli go masz nie nie bez powodu,przestaniesz brac to sie znowu wszystko popierniczy.
a dlaczego masz euthyrox odstawic ???przeciez to lek na tarczyce,jesli go masz nie nie bez powodu,przestaniesz brac to sie znowu wszystko popierniczy.