pisanka89
Fanka BB :)
to tylko ja mam brać do 6 dpt? czemu tak krótko?Pisanko ja też mam encorton do bety brać. Tak patrzę to fraxiparine i prolutex starczyloby mi do piątku, boję się ze w czwartek już nie wezmę bo beta będzie negatywna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tylko ja mam brać do 6 dpt? czemu tak krótko?Pisanko ja też mam encorton do bety brać. Tak patrzę to fraxiparine i prolutex starczyloby mi do piątku, boję się ze w czwartek już nie wezmę bo beta będzie negatywna![]()
Ja bede brac encorton caly czas, chyba do drugiego trymestru ciazy. Oczywiscie jak sie uda.ja encorton do pozytywnego testu mam brać![]()
no wiem właśnie co do euthyroxu to bede dzwonic jeszcze w dniu bety do lekarza i się dopytam go. bo przez telelfon to on pewnie nawet nie kojarzy człowieka...ja nie wiem....
Marzen Ty jeszcze prolutex bierzesz?Pisanko ja też mam encorton do bety brać. Tak patrzę to fraxiparine i prolutex starczyloby mi do piątku, boję się ze w czwartek już nie wezmę bo beta będzie negatywna![]()
o euthyrox jestem spokojna bo w dniu testu się okaże. bo mam go rozpisanego do nast wtorku czyli dnia testu, bardziej się martwię o encorton...;/mysle ze pan doktor wie ,ze jak tarczyca wariuje to wariuje i tabletki sie bierze non stop najwazej zmienia dawki
zrob mu wykladtym bardziej ,ze to moze byc niebezpieczne
![]()
kurdę czasem wolałabym nic nie wiedzieć byłabym spokojniejsza;pJa encorton miałam długo, do 8tc i schodzilaM z niego stopniowo
aaaa no fakt teraz sobie przypomniałamEwelin zamiast luteiny bo nijak mi się nie wchłaniala.
Dopiero wyszłam z pracy 1 okiem czytam a telefon czasem mi posty po czasie wyświetla zaraz nadrobie . Ja tu cały dzień czekam na Twój post i nie widziałamEwunka, kochana, pisalam, jak moglas ominac moj post
Zartuje oczywiscie
Z 10 nadawaly sie tylko 3 i 3 zaplodnili i jak narazie sie rozwijaja. Transfer w 3 dobie, czyli w czwartek.