iga2421
Fanka BB :)
Chodzi mi o transfer w 3 dobie.
Chodzi o przeciwbolowe jakies czopki diclofenac i o jakis zastrzyk domiesniowy przed samym transferem.
Ja miałam transfer swiezakow w 3 dobie ale nic z tych rzeczy o których piszesz nie miałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi mi o transfer w 3 dobie.
Chodzi o przeciwbolowe jakies czopki diclofenac i o jakis zastrzyk domiesniowy przed samym transferem.
No a kiedy @ ma Cię odwiedzić? Może zgramy sie z transferami?no tak ja mam po transferze lezec i pachniec (mam to na pismie od doktor) wiec w maju palcow juz nie bede potrzebowala, mialas na mnie z @@@ zaczekac
![]()
Ta Finka to na odwagę?Zobacz załącznik 754505
Tez mam dokumentacjie a to 1 zastrzyk
no własnie mam na całej rozpisce ze mam go brać do nast wtorku dzisiaj zadzwoniłam zapytałam przedstawiłam się i tyle wieć jak będę dzwoniła drugi raz powiem że mam niedoczynnosć i jeszzce cały listek do wzięcia ...ja euthyrox brałam cały rok wczesniej przy staraniach naturalnych. Wydaje mi się że po prostu nie ma kazdej karty pacjentra w głowie i jak powiedziałam że na rozpisce tak jest to tak jest. ALe tak czy siak bede go brala tydzien jeszcze czyi do testu a potem bede z nim rozmawiała.
No a kiedy @ ma Cię odwiedzić? Może zgramy sie z transferami?![]()