• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no własnie mam na całej rozpisce ze mam go brać do nast wtorku dzisiaj zadzwoniłam zapytałam przedstawiłam się i tyle wieć jak będę dzwoniła drugi raz powiem że mam niedoczynnosć i jeszzce cały listek do wzięcia ...ja euthyrox brałam cały rok wczesniej przy staraniach naturalnych. Wydaje mi się że po prostu nie ma kazdej karty pacjentra w głowie i jak powiedziałam że na rozpisce tak jest to tak jest. ALe tak czy siak bede go brala tydzien jeszcze czyi do testu a potem bede z nim rozmawiała.

Pisanka u mnie w klinice jest tak ze najpierw dzwonie do nich ze chce konsultacje telefoniczna z moim lekarzem i oni wyciągają moja kartę i o określonej godzinie dzwonie do lekarza i on wie juz o co kaman. A minus tego jest taki ze to tylko w wyznaczonych godzinach a potem to z jakimś tam lekarzem dyżurnym tylko.

Strawbelka-dobrze wykonanego transferu nawet nie zauwazysz:) nie masz sie czego obawiac no chyba ze macica ma jakies "przegiecia" wtedy moze troche cie pogila,ale nie powinno bolec. Ja zawsze ten moment przegadala,tak mnie zakrecili. Zastrzyk(nie zawsze) robia z hcg.:)

Ale nam się tydzień szykuje! 

KWIECIEŃ

13: Aniołkowamama: usg połówkowe
13: koralik83 - usg i decyzja o crio

14: natula - betowanie
14: marzen - betowanie
14: ewa292292 - betowanie
14: Strawbelka - transfer
14: Megi - info o zarodkach
15: martka83- betowanie
15: ewelin86 - betowanie
15: kasia_basia - betowanie
16: Truskawka89 - transfer
18: Bety72 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
21: Falka203 - usg przed crio
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

reklama
Nie załapałam. Strawbelka transfer nie boli. Ja nic kompletnie nie czułam. No może delikatne rozpieranie. Ale gdyby dr mi nie powiedział o nim to nie wiem czy w ogóle bym to zauważyłam.
Nie wiem czy nawet nie żałuję, że to takie "nic".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry