Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem wlasnie na etapie rozważań i mam niedługo pokaz w domu.To jest taki jakby mikser, ale on ma funkcje wyrabiania ciast, podgrzewania, gotowania, gotowania na parze itp. Ja w nim robię wszystko. Od gotowania ryżu, jajek, po zupy, Dania główne itp. Mowię. Najlepiej zamówić sobie pokaz. Nic nie kosztuje, tylko 2 godzinki gdzieś trzeba poświecića ja jeszcze koleżanki pozapraszalam i sie tak nasmialysmy
... Naprawdę warto. Nie lubię niczego pokazowego, jak garnki filipiaka itp, bo jakiś nie robią na mnie furory, jednak Thermomix jest wart swoich pieniędzy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
onadlaniego - dobrze się czuję, ostatnio ćmi mnie podbrzusze, ale to macica rośnie. Gdy ćmi mocniej to mam lekkie mdłości i odruch wymiotny, ale to w sumie przez chwilę. Sutki mam nadal wrażliwe, bolą okropnie, jak zmarzną, albo jak mnie po prostu dreszcz przejdzie. Mam też częściej migreny. Ale ogólnie jest ok. Wyniki mam w porządku, więc jest git
Od 2-3 dni czuję już takie kopniaczki w brzuchu, a nie tylko łaskotanie. Choć dziś akurat nie czułam.
Zupa na dwa dni z Thermomixa, no ej! Przesada
one zajmują 15-20 minut i sa świeżutkie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[/QUOTE]Nie zapomniałam kupić tych wacikow na spirytusie do przetarcia skóry przed zastrzykiemTa Finka to na odwagę?![]()