reklama

Kto po in vitro?

Jestem zła, wściekła i w ogóle pełen wachlarz negatywnych emocji. Dziewczyny nie chce robić tu śmietnika, ale źle się dzieje.
Link do: Nagonka na lekarzy wykonujących zabiegi, czy tylko zwykłe kontrole recept? Klimat polityczny nie sprzyja in vitro
Falka to u nas w klinice. I to nie pierwszy raz. Juz kilka miesięcy temu słyszałam od jednego z lekarzu u nas o nakładanych na nich karach.
Nie chce spekulować czy dokładać czegoś, ale to nie jest działanie przypadkowe. Wszystko tu ma swój cel. Skoro nie mogą zagłuszyć czy też uciszyć kobiet walczących o swój cud i swoje szczęście, to ucisza ziemskie anioły pomagające im ten cud osiągnąć.
Wrr cały dzień do tylu juz mam. :/
Nosz q mac. Ciagle klody pod nogi. Co za chory kraj :/ :realmad::angry:

reklama
Czesc laski :-) :-) :-)
&&&&& za dzisiaj!

Dziewczyny nadal boli mnie brzuszek, o co chodzi? To juz 3 dzien non stop. Biore nospe, magnez, odpoczywam i dupa boli i boli. Bylam na usg a znowu sie zamartwiam czy wszystko ok

Bety ja mam jeden jedyny w szufladzie i tez siebie podziwiam, ze jeszcze nie zrobiłam. Przy poprzednich podejściach musiałam sobie prawie wiązać ręce żeby nie zacząć codziennych sikańcow juz 7 dnia. Teraz jakos nie myślę, chyba dlatego ze boje się znowu zobaczyć jedną kreskę, co jest bardzo możliwe nawet jeśli beta juz jest.
Dzisiaj idę w odwiedziny do koleżanki, ktora na majówkę rodzi - ja chyba mam same koleżanki w ciąży:) i tak się zastanawiam czy potem nie podjechać na betę. Zobaczymy...

Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach. Aniołkowa pamiętam jak opisywałaś swoje przejścia, a tu proszę juz polowa :)

reklama
Kochane Moje, dziękuję za pamięć i &&&!! :)
Mam nadzieję że dziś już się coś wyjaśni bo ile ten pęcherzyk będzie jeszcze rósł? Usg mam dopiero o 19:30 więc cały dzień przede mną..zwariuję:rofl:
Aniołkowamama - dobrych wieści :*
Miłego dzionka wszystkim :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry