reklama
dziękujęJa mialam poprzednio betę 30 i sikaniec pokazał cień cienia, a na drugi dzień nie pokazał nawet tego, wiec testy robią co chca, nie załamuj się, naprawde nie można im wierzyć:*
agatek28
Fanka BB :)
Bleeeee obrzydzasz mi fasolkeJa myślę, że jak zmieszalabym szarlotke z lodami i fasolka to tez bym miała wzdęcia![]()

Falka302
Moja droga bazo wiedzy czyli wy dziewczynki!
czy estrofem moze podnosic tsh?? Czy jest jakis zwiazek? Martwie sie bo kontrolnie zrobiłam wlasnie w 3dc tsh przed transferem w tym cyklu i wyszlo 2.78 a wiadomo ze tsh przy staraniach powinno byc w okolicy 1. W polowie lutego mialam tsh 1.19. Zastanawiam sie czy mam sie martwic bo cos z tarczyca zaczyna sie dziac czy to tylko efekt uboczny estrofemu?
Falka mało prawdopodobne.
Powtórz tsh i wolne hormony. Tsh lubi skakać w różnych porach dnia. Jeśli kontroluję sz to powinno się robić +/- o tej samej porze dnia.
Jeśli nadal będziesz miała podwyższone proponuje endokrynologa.
Powtórz tsh i wolne hormony. Tsh lubi skakać w różnych porach dnia. Jeśli kontroluję sz to powinno się robić +/- o tej samej porze dnia.
Jeśli nadal będziesz miała podwyższone proponuje endokrynologa.
agatek28
Sie chce mi rosolku :-) :-) :-) chyba nagotuje w weekend, mam jeszcze ochote na rogaliki takie mega swiezutkie najlepiej jeszcze cieple z dzemem pomaranczowo-mangowym. Jezu dalabym sie za to pokroić. Jeszcze mam ochote na omleta z brokulami, na rybe faszerowana, i na sorbet malinowy mmmm... No i chodzi za mna ketchup z cukini do swiezej buleczki koniecznie z szynka, serem tak grubo posmarowac. No i jeszcze chodzi za mna boczek upieczony, zjadlabym nawet bez chleba, albo skwareczki prosto z patelni :-)
reklama
Podziel się: