Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Jezusie nie pisz mi o zupie pikantnej bo od razu mi sie zachcialo meksykanskiej albo gulaszowej takie kurewsko pikantnej az bym ogniem zionela. A potem dla ochlody zimny arbuzek prosto z lodowki :-) :-) :-)
Zależy co nasz na myśli mówiąc mała. ?cześć dziewczyny - czy któraś z Was stosowała fostimon w małych dawkach z dobrym rezultatem?
Onadlaniego ja niestety nie mam jak skontaktować tego z lekarzem, w UK mi powiedzieli, że magnez nie jest konieczny i że mam odstawić. Czytam fora i większość dziewczyn w ciazy ma zlecony magnez na skurcze. Jak masz skurcze nóg to zdecydowanie masz za mało magnezu. Ja teraz sobie kupiłam magnez w czystej postaci do robienia oliwki i kąpieli magnezowych - podobno lepiej przyswajalny. Magnezu podobno nie da sie przedawkować. Najlepszy oczywiscie z B6 bo ona wspomaga przyswajanie magnezu
Dziewczyny dzwoniłam do laboratorium, wszystkie 5 zapłodnionych się pięknie podzieliło, sa 6,8 i 10 komórkowe, pani mówiła ze jak na 3 dniowe zarodki to bardzo dobrze
Mam do Was pytanie o klasy zarodków, rozumiem ze np. 8 A to jest 8 komórek, a ta literka to co oznacza?
A co do słodkości to ja mam plan na dziś upiec ciastko milky waymam ostatnio taka ochote na słodycze, ze szok
![]()
SuperDziewczyny dzwoniłam do laboratorium, wszystkie 5 zapłodnionych się pięknie podzieliło, sa 6,8 i 10 komórkowe, pani mówiła ze jak na 3 dniowe zarodki to bardzo dobrze
Mam do Was pytanie o klasy zarodków, rozumiem ze np. 8 A to jest 8 komórek, a ta literka to co oznacza?
A co do słodkości to ja mam plan na dziś upiec ciastko milky waymam ostatnio taka ochote na słodycze, ze szok
![]()
Nie idzie za dobrze tylko tak jak ustaliliśmy .Teraz zajmij głowę czymś co lubisz planuj wakacje remont ......Jestem juz w trzypaku
Wszystkie 3 zarodki klasy 8A czy jakos tak, w kazdym razie pani embriolog powiedziala ze sa najlepsze jakie moga byc i lepszych juz nie ma.
2 zabralam juz ze soba
Jeden beda obserwowac do 5 doby i jak przezyje to zamroza. W poniedzialek mam dzwonic i pytac.
Dziewczyny boje sie strasznie, bo wszystko idzie az za dobrze.
SuperPiękne zarodeczki
A dla mnie teraz słodyczy może nie być. Wczoraj wzięłam kawałek czekolady z orzechami i taka słodka była, że musiałam ją przepićAle ciasta zjem
![]()