Megi, wiem.... ale musisz wierzyć, że któryś z nich będzie chciał z Tobą zostaćDzieki za pocieszenie, niby to wszystko wiem ale wiesz jak to jest... Czasem trudno byc optymistką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Megi, wiem.... ale musisz wierzyć, że któryś z nich będzie chciał z Tobą zostaćDzieki za pocieszenie, niby to wszystko wiem ale wiesz jak to jest... Czasem trudno byc optymistką.
Aniko - wpisz mnie na sobotę na ponowne betowanie
Megi - ja podobnie jak Ty, boję się bliźniaczej. Chociaż wczoraj na mieście widziałam urocze dwulatki z kręconymi włosami. Takie do zakochania się :-) I juz łaskawszym okiem myślę o bliźniętach.
Marzen :* chwila dla Ciebie na płacz i żal, a potem wprowadzaj w życie swój plan :* przytulam.
Megi nic nie jest przesadzone. :*
Anika, nie mam pojecia, narazie boje sie o tum nawet myslecStrawbelko, niech się Maluchy przytulajakiedy betujesz?
Czy kogoś do kalendarza dopisać?
Jeśli boisz się ciąży mnogiej to nic na siłę ( wiodomo prawdopodobieństwo się zwiększa to tak jakby 2 transfery na raz )
Ale Twój spokój psychiczny jest najważniejszy .
Nie wolno Ci się bać znaczy wszystko Ci wolno ale chodzi mi o to byś ruszyła po swoją kruszyne z pozytywnym nastawieniem .
Moja ostatnia stymulacja to totalne zero a dziś zaczęłam następna i idę z nadzieją po bliźniaki.
Robie im pokój Zobacz załącznik 754719
Megi bedzie dobrze musi byc!Dziewczyny, mam trzy zarodki z czego jeden jest ładny a pozostałe dwa słabsze. Jutro jadę na punkcję, juz wiem ze do mrożenia napewno żaden nie doczeka. To powtórka z poprzedniej stymulacjiznowu tracę wiarę
![]()
Megi ,spojrz na pr.