reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aniko - wpisz mnie na sobotę na ponowne betowanie

Megi - ja podobnie jak Ty, boję się bliźniaczej. Chociaż wczoraj na mieście widziałam urocze dwulatki z kręconymi włosami. Takie do zakochania się :-) I juz łaskawszym okiem myślę o bliźniętach.

Ja wiem ze bliźniaki są cudowne i urocze ale to jednak ciąża podwyższonego ryzyka, ja boję się takie ryzyko podejmować. Kiedyś marzyłam o bliźniakach, dopóki nie przekonałam się co znaczy strach o swoje dziecko nawet jesli ma dopiero centymetr.

Podziwiam wszystkie bliźniacze mamy ze dają radę psychicznie i fizycznie bo to jednak wielki wysiłek dla organizmu. Ale nagroda urocza, uważam ze cudownie mieć dwójkę w tym samym wieku.

Marzen :* chwila dla Ciebie na płacz i żal, a potem wprowadzaj w życie swój plan :* przytulam.
Megi nic nie jest przesadzone. :*

Dzieki, niby wiem, ale wiesz jak to jest, psychika jednak siada.

Jeśli boisz się ciąży mnogiej to nic na siłę ( wiodomo prawdopodobieństwo się zwiększa to tak jakby 2 transfery na raz )
Ale Twój spokój psychiczny jest najważniejszy .
Nie wolno Ci się bać znaczy wszystko Ci wolno ale chodzi mi o to byś ruszyła po swoją kruszyne z pozytywnym nastawieniem .
Moja ostatnia stymulacja to totalne zero a dziś zaczęłam następna i idę z nadzieją po bliźniaki.
Robie im pokój Zobacz załącznik 754719

Masz co robic:) wiem ze załamka trwa chwilę, potem wraca się do walki. Tez tak mam. Dlatego mam nadzieje ze do jutra trochę ochłonę i bede mieć lepsze nastawienie, chociaż do momentu spotkania z embriologiem bede sie bać czy doczekały tranferu... Tez mam pokój dla mojego zarodka:) miał byc duży dla syna ale ostatnio podzieliłam na dwa małe:) wiec nie chcę zeby stał pusty

reklama
Megi ja mialam 3 zarodki, dzis zabralam ze soba 2, a wzielabym nawet 3, tylko 3 to juz bym sie bardzo bala.
Jak trzeci zarodek nie dotrwa do 5 doby, to chyba nigdy sobie nie wybacze ze nie dalam mu szansy.
Megi nie chcesz zaryzykowac z dwoma?
Wiem ze ciaza blizniacza jest podwojnego ryzyka, ale nie znaczy ze taka bedzie;)
Ja wzielam 2 dzieciaczki i bede sie modlic zeby wszystko bylo dobrze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry