te wszystkie czary mary powoduja lepsze ukrwienie i krwawienie ale zluszczac sie to dziadostwo zacznie jak hormony pozwola.Musze jutro do kliniki napisac co robimy dalej...
Moje samcanast.2 tyg. go znowu nie ma.
wiec nici z seksu,
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
te wszystkie czary mary powoduja lepsze ukrwienie i krwawienie ale zluszczac sie to dziadostwo zacznie jak hormony pozwola.Musze jutro do kliniki napisac co robimy dalej...
Moje samcanast.2 tyg. go znowu nie ma.
wiec nici z seksu,
Dziewczyny, meldowac mi tu zaraz jakie zmiany w kalendarzu! Gdzie i kogo dopisać?
Ja nigdzie się nie wybieramLewo lewowesti na majówkę jedziemy z kropkiem. Tylko jeszcze Anne miała do nas dołączyć. Anne mam pogadać z Twoją @?!! Bo coś nam tu powoli psuje grafik Aniki
![]()
Reszte tez badalam. Wszystko chyba bylo jakos w normie, moze jakies minimalne odchylenia. Nie wiem no na tych ft3 i ft4 to sie nie znam.A tylko tsh Badalas? Jak reszta?
Aaa. To ok. Tsh będzie Ci Skakalo. Taki urok hashi. Tez jestem gronie szczęśliwych posiadaczy.
Wlasnie jod jest zabroniony przy hashimoto bo wzmacnia tarczyce i ona wtedy szaleje. Tak mowia.Aaa. To ok. Tsh będzie Ci Skakalo. Taki urok hashi. Tez jestem gronie szczęśliwych posiadaczy.![]()
Nie dogodzisz tarczycy. Mam wrażenie, że ona rządzi się swoimi prawami czasami.
A spróbuj się suplementow ac jodem dodatkowo.