reklama

Kto po in vitro?

Bety, piękna masz córeczkę:) ściskam!

Pisanka, martka, ewelin - bardzo się cieszę z Waszych przyrostow:) rosnijcie zdrowo i niech teraz już wszystko będzie dobrze!:)

Ewelin, pamiętasz, jak pisałam Ci o dziewczynie z beta 35? Druga miała 90:) rodzi za dwa miesiace:)

reklama
Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki :-) :)
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.

Buziaki dla Was :biggrin2:

Zobacz załącznik 755068
Bardzo mi przykro :-( Jesteś pewna, że nie chcesz spróbować jeszcze raz?
A córeczkę masz uroczą :-)

Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki :-) :)
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.

Buziaki dla Was :biggrin2:

Zobacz załącznik 755068
Bety bardzo mi przykro Kochana...
Podziwiam Cię, bo jesteś mega silną i pozytywną babeczką! Doceniasz to, co masz.
Serducho pod postem dla Ciebie i cudownej Anielki <3
Ściskam :*

Bety bardzo mi przykro :(
Dzwonił lekarz nie kazał robić bety w srode bo mowil zebym do kliniki przyjechala to wtedy zrobi wszytskie badania i bete...ale chyba i tak nie wytrzymam i pojdę zrobić :) bede spokojniejsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry