Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! Same dobre wiadomości dzisiaj :-)Dobra to teraz moja kolejBeta 174
![]()
Tak pisałaśBety, piękna masz córeczkęściskam!
Pisanka, martka, ewelin - bardzo się cieszę z Waszych przyrostowrosnijcie zdrowo i niech teraz już wszystko będzie dobrze!
Ewelin, pamiętasz, jak pisałam Ci o dziewczynie z beta 35? Druga miała 90rodzi za dwa miesiace
![]()
Bardzo mi przykro :-( Jesteś pewna, że nie chcesz spróbować jeszcze raz?Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.
Buziaki dla Was
Zobacz załącznik 755068
Bety bardzo mi przykro Kochana...Pisałam ostatnio jak ja nienawidzę <1,20 może pamiętacie.
Dalej nienawidzę bo tyle mam czyli nic.
Fajnie było z Wami pogadać. Oczywiście będę tutaj zaglądać ale raczej sporadycznie tylko po to żeby zobaczyć Wasze piękne brzuszki. No i oczywiście będę trzymać kciuki z pozostałe na polu walki
Super, że tylko ja wypadłam z obiegu a reszcie się udało. Mam swoją najkochańszą Anielkęi dziękuję Bogu za nią. Szkoda, że rodzeństwa nie będzie miała ale mam nadzieję, że ona w przyszłości będzie miała więcej dzieci.
Buziaki dla Was
Zobacz załącznik 755068