reklama

Kto po in vitro?

reklama
a ja sie melduje z 1szego scana

5 ladnych pecherzykow od 11 do 14mm, reszta maluszki. bedziem czekac zeby maluszki zaczely rosnac. ostatnio maluszki zaeczely rosnac od 10 dnia stymulki dopiero wiec chyba i teraz troche podgonia

endo 8mm wiec bedzie ladne do punkcji

cześć dziewczynki;-)
jestem troszke zarobiona, ale systematycznie czytam posty.
witam serdecznie nowe dziewczynki:-):-):-) siemka:-)
ale kurcze co nam się dzieje z Kahhha??????? nic się nie odzywa do nas:-(

Lolitka, słonko pięknie rosną :-) to już 7 dni minęło od pierwszego dnia stymulki:-) jak ten czas leci. będzie dobrze urosną i wyrosną nam piękne dzieciaczki, zobaczysz:-):-)
Aga, Natka, Ewelinka jak tam u was samopoczucie??

a ja sie melduje z 1szego scana

5 ladnych pecherzykow od 11 do 14mm, reszta maluszki. bedziem czekac zeby maluszki zaczely rosnac. ostatnio maluszki zaeczely rosnac od 10 dnia stymulki dopiero wiec chyba i teraz troche podgonia

endo 8mm wiec bedzie ladne do punkcji

super:-) trzymam kciuki by było jak najwięcej pięknych jajeczek:-)

Dziewczyny mam problem. Pracodawca ma pretensje do mnie, że staram się o dziecko. Dał mi do zrozumienia, że powinnam wpierw go zapytać o pozwolenie bo on teraz nowy system wprowadza do lab.
wiecie może jak załatwić ten problem? będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.

Marchewka

Nie znam sie w tym temacie wiec niestety nie pomoge...
Ale niezly z nego h...uj - co to ma byc, ze mu sie nie podoba...a nie musi mu sie podobac bo to nie jego zycia kuzwa jego mac

zeżlił mnie nieziemsko

Dorotka
Ano leci....najprawdopodobniej punkcja w poniedzialek bo ja wolno odpowiadam na stymulke. Mam teraz zblizone wyniki do ostatniej i tam mi dzieciaczki tez podrosly pozno. Nie chce ich az tyle co wtedy, ale jeszcze ze 3 lub 4 sztuki by sie przydaly. I o to raczej sie nie boje...

bardziej o ta tragedia co zesmy w domu mieli, ale nie bede pisac zadnych szczegolow oprocze tego, ze malo co nie podusilism sie dzisiaj dymem... ja sie malo nawdychalam, ale moj M az go mdlilo i sie troche zatrul (wdychal ten dym chyba ze 4 godziny)...to sie odbije niestety na plywakach napewno....co do mocih komorek nie wiem - dosc krotko oddychalam ta truzizna, nie wiecej niz godzine wiec moze bedzie ok

Ostatnia edycja:
super:-) trzymam kciuki by było jak najwięcej pięknych jajeczek:-)

Dziewczyny mam problem. Pracodawca ma pretensje do mnie, że staram się o dziecko. Dał mi do zrozumienia, że powinnam wpierw go zapytać o pozwolenie bo on teraz nowy system wprowadza do lab.
wiecie może jak załatwić ten problem? będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.

O rany, rece opadaja jak sie slyszy cos takiego.. Gosc pewnie rodziny nie ma, albo ma ale w nosie...

reklama
facet ma rodzine tylko okazało się że to niezła mentha z niego:(
miałam mu odpuścić ale dziś się dowiedziałam, że gadał coś na spotkaniu asystentów odnośnie mojej osoby więc się zeźliłam na niego i jadę jutro do pracy do związków zawodowych i do naczelnego dyrektora zobaczymy co powiedzą. Ciekawa jestem czy mnie zleją czy wezmą się za gamonia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry