Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi estrofem kazał odstawić już od jutra.Mnie bolą cały czas, juz od dłuższego czasu śpię w staniku, bo przewrócić się z boku na bok to dramat, bez stanika. Powiększyly sie tez ( ale to akurat mi nie przeszkadza. ) normalnie mam B kupiłam staniki C i wypełniają co do milimetra, a nawet troszke sie wylewają
Wydaje mi się ze to zasługa estrofemu
ja mialam D a teraz dobre F i 150 cm wzrostuMnie bolą cały czas, juz od dłuższego czasu śpię w staniku, bo przewrócić się z boku na bok to dramat, bez stanika. Powiększyly sie tez ( ale to akurat mi nie przeszkadza. ) normalnie mam B kupiłam staniki C i wypełniają co do milimetra, a nawet troszke sie wylewają
Wydaje mi się ze to zasługa estrofemu
takze najpierw ida piersi a za chwile dopiero reszta
juz sie tak czuje wielkie piersi brzuch jak szósty miesiąc i ciągle chce mi sie do ubikacji ......może to dobry znak![]()
Mam nadziejeU mnie bieganie do lazienki to byl pierwszy objaw ciazy wiec mam nadzieje ze u ciebie tez tak bedzie.
innej opcji nie biorę pod uwage 
Szybko masz wizytęja dopiero tydzień po tobie. Ciekawa jestem czy cos juz bedzie widać
![]()