Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dodalas mi nadzieji ze może nam tez sie uda za pierwszym razemJa tak mam, córka naturalnie ale też fartem bo od zawsze miałam problem z jajowodami. W końcu się zdecydowaliśmy na iv i bach za pierwszym razem beta dodatnia.
Annemarie - tak, pierwsza z gonadotropinami (wcześniej leciałam na letrazolu, też nie było żadnej reakcji). Lekarz dorzucił mi kolejne zastrzyki z Fostimonu, teraz 150jm, kolejna kontrola w czwartek.
Ja przy pierwszej stymulacji mialam Fostimon 150 i 225
drugiej cale 225
trzeciej 255 i 300
i powiem ci szczerze ze mialo sie to ni jak do wynikow koncowych stymulacji.
wiec...jeszcze wszystko moze sie zdarzyc
pierwsza stymulacja jest zawsze testowa i roznie sie konczy...patrzy sie wiecej na reakcje jajnikow niz na nasze zszarpane nerwy![]()
A czy są tu staraczki z invimedu z Wrocławia?![]()
Okhi,
wejdz w powiadomienia wyslalam ci zaproszenie do Grupy NA (nasze historie) moze sie tam zorientowac gdzie i na co sie leczymy.
Zbiera się znów grupka, która będzie dostarczać emocji.
Ja myślę ostatnio nad 2. Chociaż wątpię żeby się u mnie zgodzili. :/ I tez ni do końca pewna tego jestem.
Swędzi mnie noga od tego plasterka.