Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malutkikaczorek, witajprowadzimy tu kalendarz ze wszystkimi wydarzeniami, więc jeśli masz ochotę w nim widniec, to napisz kiedy i jakie masz wizyty
![]()
Zastanawiam sie czy są tu mamusie które maja dzieciątko z naturalnych starań i teraz podchodzą do invitro?I ilu z was udało sie invitro za pierwszym razem?Jakie są statystyki? U nas jest czynnik męski maż ma słabe parametry nasienia 0 plemników właściwej budowy i mała liczebność i nierychliwe :/ wiec masakrai lekarze mówią ze cud ze mamy córkę z naturalnych starań
i bardzo chcemy rodzeństwo dla córci
Myślę że nikt nie ma ciśnienia na bliźniaki . Kobiety decydujące się na 2 zarodki porostu nie boją się ciąży mnogiej gdyby taka się zdążyła i zdają sobie sprawę ze podanie 2 zwiększa szanse ze zostanie chodźmy 1 .zdecydowalam sie (wbrew woli mojego M) na dwa zarodki i bede sie modlila zeby jeden zostal.Urodzil sie zdrowy i caly.Nie mam cisnienia na blizniaki i takowej potrzeby tez nie.
![]()