reklama

Kto po in vitro?

reklama
Strawbelka to ja juz nie wiem dlaczego tak jest, że jednym 2 a innym 1. Może co klinika i lekarz to inne zasady. Zielonego pojęcia nie mam
Nie wydaje mi sie, bo to wszystko jest prawnie uregulowane ustawa. Oni sie boja i dlatego kilka razy pada pytanie o wiek.
Ja mialam podpisane zgody juz na 2 zarodki z lekarzem i mezem.
A ona i tak sie pytala.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa mama - alez Ci zazdroszcze tych kopniakow, oczywiscie pozytywnie, tez juz bym chciala :-) to jest naprawde cudowne uczucie i juz nie moge sie doczekac, az znowu tego doswiadcze! Mam nadzieje, ze u mnie za 2 miesiace tez sie pojawia :-) moj synek to szalal baaaardzo, ciekawe jak bedzie z jego bratem/siostra.
Ja wyprawke zarowno w 1 ciazy jak i w tej zaczelam szybko. W 1 ciazy kupilismy slodkie kapciuszki w 8 tc, a teraz kupilam dwupak bodziakow kopertowych w zajaczki bo mi w oko wpadly. Ja duzo rzeczy mam po malym, czesc nawet nie uzywana. Bede musiala to przebrac co sie nadaje a co sie zuzylo za mocno przez ulewanie (ktore sie nie odpiera). Lozeczko mam, wozek chce sprzedac i kupic nowy, kosmetyki i smoki musze kupic nowe, lezaczek pozycze.
Robienie wyprawki jest fajne, zobaczysz jak wpadniesz w szal to nie bedziesz mogla sie opamietac. Wszystko jest takie slodkie :-) :-) :-)

Agatek dlatego nie zaczynam jeszcze bo sie boje ze sie nie zatrzymam :-) ja sie strasznie nie mogłam doczekać kopniaków, chyba bardziej niz bety, bo nigdy nie doszłam do etapu kopniaków i chciałam bardzo tego doświadczyć. Teraz czerpie przyjemność z nich, poki jeszcze nie sa bolesne :-)

Nie wydaje mi sie, bo to wszystko jest prawnie uregulowane ustawa. Oni sie boja i dlatego kilka razy pada pytanie o wiek.
Ja mialam podpisane zgody juz na 2 zarodki z lekarzem i mezem.
A ona i tak sie pytala.

Mnie się już gdzieś obiło o uszy ze miały dziewczyny po 2 zarodki a 35 lat nie miały ale nie bardzo jestem w temacie bo u mnie jest inaczej.

Komercyjnie podchodzimy.
Podalam jej dowod i mowie ze 80 jestem. A ona 3 razy sie pytala czy mam skonczone 35lat.
Natalia spytaj sie lepiej swojego lekarza jak to jest zebys przy transferze problemow nie miala z zarodkami. Niech tam najwyzej cos w Twojej karcie napisze ze musza byc podane 2 albo cos.
Ja sie bardzo zdziwilam jak tak dopytywala o te 35 lat.
Historia choroby, 2 poronienia, niedrozne jajowody, immunologia, nasienie takie sobie, poczatki endometriozy, niskie amh.

Lekarz od razu się pytał czy chcemy dwa czy jeden. Powiedzieliśmy że dwa. Przystępujemy komercyjnie nie mówił że będą problemy. Zapisywał na karcie mój wiek więc wie. A nasz problem to b.słabe nasienie i malejące wyniki; (

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry