rybka14
Fanka BB :)
to transfer robiła Ci moja P. DoktorDo dr. Tomanka.
Punkcje robila mi dr.Biernat
Transfer dr. Paliga
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to transfer robiła Ci moja P. DoktorDo dr. Tomanka.
Punkcje robila mi dr.Biernat
Transfer dr. Paliga
Bardziej od embriologa bo to embriolog mi sie tak dopytywala o wiek.ja tez mialam w trzeciej dobie transfer i u nas nie ma żadnej przyczyny medycznej ale może to faktycznie od lekarza zależy
Jeżeli masz od 2 dni to może Ci sie jeszcze pogorszyć. Poczytaj o hiperce i obserwuj swoje ciało. Jak bedziesz miala trudnosci z oddychaniem to lec do szpitala na izbę przyjęć a jak się mocno martwisz to nie zwlekaj i zadzwoń do swojego lekarza albo umów się na wcześniejszą wizytę.od 2 dni a wizyte dopiero jak zrobie bete 12-14 dniu od transferu to 21-25 dniu po transferze
Bardzo fajna lekarkato transfer robiła Ci moja P. Doktor
mnie wogóle nie pytała o wiek chyba że nie pamietam ale jak moja D. zapytała to embriolog nie miała nic przeciwko żeby podać dwa zarodkiBardziej od embriologa bo to embriolog mi sie tak dopytywala o wiek.
Rybka, ja rozumiem słowo komercyjniekomercyjnie czyli za wszystko płacisz
Najlepsza a przeszłam chyba 15 lekarzy
Rybka, ja rozumiem słowo komercyjnie
chodziło mi o to, że nie wiem, jak jest przy komercyjnych próbach, czy możesz wybrać ilość zarodków, itd.
ja mogę się tylko wypowiadać na temat rządowego programu![]()
to chyba zależy od kliniki od lekarza od powodu niemożnosci zajscia w ciaze nie wiem mi proponowali 1 chciałam dwa dostałam dwaMnie tez pytali czy 1 czy 2 ja chciałam 2 maź 1 i stanęło ba 1 chyba ze jak sie nie uda to JESLI będzie drugie podejscie to wtedy niże bedą 2 a jesteśmy komercyjnieto chyba zależy od kliniki od lekarza od powodu niemożnosci zajscia w ciaze nie wiem mi proponowali 1 chciałam dwa dostałam dwa