reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, mam kolejne pytanie techniczne. Wzięłam dziś drugą dawkę Menopuru,w buteleczce zostało jeszcze 100 jednostek. Biorę dawkę 225. Czy mogę strzykawką wyciągnąć z jednej butelki to,co zostało, a brakującą część wziąć tą samą strzykawką z kolejnej butelki? Pielęgniarka mówiła,że lekarz dał mi receptę na więcej niż potrzebuję, więc mogę sobie to zostawić w buteleczce, a kolejną dawkę wziąć z nowej,ale w ten sposób w każdej butelce coś mi zostanie. Jak Wy to robiłyście?
Te moje pytania chyba są idiotyczne,ale nie wiem, jak to zrobić, żeby było dobrze :-(

Ja dobrałam z drugiej buteleczki do 225 , miałaś 600 j ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak pisałam, ja zrobiłam tylko usg, bo nie wyszło mi żadne ryzyko podwyższone, a test pappa daje tylko 5% więcej wiedzy. Dla mnie było to.zbedne badanie. Lekarz powiedział, ze mogę zrobić, ale postanowiłam, że temat olewam.
Dla mnie i tak.by nic.to nie zmieniło, a jakby nie daj Boże wyszło jakies ryzko (a to tak naprawdę statystyki i nie ma pewności ze sie powtwierdzi), to zylabym w.ciaglym stresie. Dla mnie nie warto.
Nie ja szalec z tym za 2.500 tez nie bede , w zasadzie chodzi mi tylko o to usg??

Ja dobrałam z drugiej buteleczki do 225 , miałaś 600 j ?

Tak, mam 600.
A czy Menopur musi być brany dokładnie o tej samej porze codziennie? Mąż robi mi zastrzyki, w piątek ma delegację i mógłby mi zrobić zastrzyk z 2h poślizgiem. Sama nie dam rady.
Myślicie, że te 2h później są problemem? Lekarz mówił,że gonapeptyl ma być dokładnie o tej samej porze. Nie wiem, jak menopur.

Tak, mam 600.
A czy Menopur musi być brany dokładnie o tej samej porze codziennie? Mąż robi mi zastrzyki, w piątek ma delegację i mógłby mi zrobić zastrzyk z 2h poślizgiem. Sama nie dam rady.
Myślicie, że te 2h później są problemem? Lekarz mówił,że gonapeptyl ma być dokładnie o tej samej porze. Nie wiem, jak menopur.
Mi kazał wszystko o tej samej porze. I pilnowałam tych godzin.

reklama
Tak, mam 600.

To powinno zostać Ci 150 a nie 100 . Mi dr kazała o tej samej porze , ale raz zrobiłam z godzinnym opóźnieniem .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry