Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja mama zawsze mi Powtarza nie ważne od sytuacji "uważaj o czym marzysz bo marzenia lubią się spelniac..."Cały czas mam taką nadzieję :* ze kiedyś każda z nas doświadczy tego uczucia. Może niektórym zajmie to więcej czasu, ale przyjdzie taki moment dla każdej. No przecież życie nie może być aż tak niesprawiedliwe. Mocno wierzę, że jak się czegoś bardzo chce to w końcu się to osiągnie
Bylebym się sama nie złamała w międzyczasie.
mam nadzieje ze nam wszystkim się spełni !Rany, to u mnie jest jak z gonapeptylem, boli :-( Coś te zastrzyki mnie chyba nie lubią :-(Ja mam nic nie boli!
Ja robie sama, wbijam powolutku igle i wchodzi jak w maslo. Czasami jak natrafie na jakies naczynko to poczuje.

Martka, przede wszystkim spróbuj zachować spokój. Z Maluszkiem na pewno wszystko jest dobrze! A Twoje nerwy spowodują tylko wzrost ciśnienia i w niczym to nie pomoże. Może po prostu się zadrapałaś, ja po punkcji prawie nie krwawiłam, pierwsza aplikacja lutinusa była ok, druga też, a przy trzeciej też się pojawiło plamienie. A ja dzidzi jeszcze w sobie nie mam (swoją drogą cały czas myślę czy nasze 4 komórki się dzielą :-( ). Dlatego myślę, że u Ciebie to też wynik jakiegoś podrażnienia. Leż, wypoczywaj i staraj się nie denerwować :-*A ja dzisiaj rano mialam krew różową na papierze. Dziwne bo przy aplikacji luteiny palec czysty, a za chwile dopiero, zastanawiam się czy się nie zadrapałam. Ale nie mam długiego paznokcia i nic nie czułam. Zaczyna mnie tez pobolewac brzuch i boję się iść do łazienki sprawdzić czy krew jest nadal![]()
Westi pytalas o ten jod czy mozna przy hashi?