Teoretycznie przy blastce moze drgnacKinia jeśli 26-go miałaś transfer to jutro bedzie 6 dpt , (jeśli sie mylę to mnie poprawcie dziewczyny ) może jeszcze za wcześnie być .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teoretycznie przy blastce moze drgnacKinia jeśli 26-go miałaś transfer to jutro bedzie 6 dpt , (jeśli sie mylę to mnie poprawcie dziewczyny ) może jeszcze za wcześnie być .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień transferu to dzien 0. Kolejny liczymy jako 1 dpt.Ilka a pierwszy dzien nie liczy sie od dnia transferu??bo sama juz nie wiem
![]()
Ilka a pierwszy dzien nie liczy sie od dnia transferu??bo sama juz nie wiem
![]()
Pisze tylko, ze Doktorek odpisal. 150menopuru i letrozol(?) Ktoras brala letrozol? Zgodzil sie ze mna,ze nie ma sensu sie faszerowac tyle skoro i tak slabo odpowiadam. I zaprasza na wizyte![]()
Super!coz, trzeba wykorzystac szansetyle,ze M dostal nowa prace i nie bedzie mogl ze mna jezdzic.. a drugi minus to,ze zabule za leki...
Teoretycznie przy blastce moze drgnac
Taaa. Czecha.przy 5 dniowej blastce bedzie juz Beata widoczna,bo to 6 plus5 czyj 11dzien ciazy. Dziewczynom wychodzila tutaj juz 8 dniu.
Westi ,mam internet w teflonie,moze bedzie roblemowo w pociagu,w hotelu mam tez internet.A ostatnio tez pisalam,no chyba ze wyrwe jakiegos Czecha z nudowto moge nie miec zasiegu
![]()