Haha. Ann kocham Twoja interpretacje moich postówCzarny ,wielki z czarnymi slipamiprzeczytalam i mysle u Westi golebie w gaciach lataja
kto czyta uwaznie ,nie bladzi![]()
Jak chomikiem. Gołąb w gaciach HIT
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha. Ann kocham Twoja interpretacje moich postówCzarny ,wielki z czarnymi slipamiprzeczytalam i mysle u Westi golebie w gaciach lataja
kto czyta uwaznie ,nie bladzi![]()
Teraz sie obawiam ze to za wczesnie choc tak czy siak bede powtarzala wynikprzy 5 dniowej blastce bedzie juz Beata widoczna,bo to 6 plus5 czyj 11dzien ciazy. Dziewczynom wychodzila tutaj juz 8 dniu.
Westi ,mam internet w teflonie,moze bedzie roblemowo w pociagu,w hotelu mam tez internet.A ostatnio tez pisalam,no chyba ze wyrwe jakiegos Czecha z nudowto moge nie miec zasiegu
![]()
no to super.. Nie naleze do osób mało aktywnych... Wszędzie mnie pełno i ciężko mi usiedziec w miejscu... Po transferze lezalam calydzien i juz mnie nosiło...iga2421 pisze:Po transferze oszczędzający tryb życia ale nie znaczy ze leżący. Wszystko z umiarem i nie brać gorących kąpieli no i nie nagrzewać brzucha! Ja pare dni po transferze nawet wesele zaliczyłam ale nie szalalam. Normalne spokojne życie i nie przeciążać się.
No to teraz sie zastanawiam czy w ogóle jest sens jutro iśćnie wiem czemu myslalam że 1to dzień transferu...
Annemarie ja bym zadzwoniła na twoim miejscu juz będą coś wiedziec![]()
Dołączam sie do pytania... Ja tez go zazywam i ciekawa jestem jak dlugo trzeba...Martka Ty bierzesz jeszcze encorton? Czy juz Ci lekarz odstawil?
Z tego co wiem to dziewczyny biora go dlugo. W 12 tyg. stopniowo schodza z dawki.Dołączam sie do pytania... Ja tez go zazywam i ciekawa jestem jak dlugo trzeba...![]()
Biorę nadal, na poprzedniej wizycie dostałam nową receptę.Martka Ty bierzesz jeszcze encorton? Czy juz Ci lekarz odstawil?